Μαγνησία: Άρπαξαν από κομοδίνο ηλικιωμένης πορτοφόλι με 1000 €

Στη φυλακή δύο 25χρονοι για κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης στη Γαύριανη

Ένοχοι από κοινού κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου δύο 25χρονοι, κάτοικοι Τυρνάβου Λάρισας, που κατηγορούνταν για κλοπή από κοινού, όταν μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας στη Γαύριανη και έκλεψαν από το κομοδίνο το πορτοφόλι της με 1000 €.
Οι κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν στο Δικαστήριο, καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 6 μηνών ο καθένας, χωρίς αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο ότι θα επιστρέψουν 1000 € στην παθούσα. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν καταθέσουν έφεση, αφού επιστρέψουν τα χρήματα, εντοπιστούν και συλληφθούν θα μπουν στη φυλακή, για να εκτίσουν την ποινή τους.
Η 77χρονη σήμερα γυναίκα εμφανίστηκε στο Δικαστήριο και είπε ότι η κλοπή έγινε τον Οκτώβριο του 2019 και οι δύο νεαροί μπήκαν στην αυλή του σπιτιού της με το πρόσχημα ότι πωλούσαν σεντόνια και παπλώματα. Η γυναίκα είπε ότι τους ζήτησε να φύγουν από την αυλή του σπιτιού της, αλλά εκείνοι δεν έφευγαν και ο ένας μπήκε στο σπίτι, πήγε στην κρεβατοκάμαρα και από κομοδίνο έκλεψε το πορτοφόλι της, που περιείχε ποσό 1000 €.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.