Μαρίνα Χρυσοβελώνη στο «Ράδιο-Ένα»: «Είναι εφικτή η ανατροπή και μια νέα τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ»

«Με όπλα τα όσα συμβούν το 2020 και τις θέσεις μας», όπως τόνισε η Υφ. Εσωτερικών

«Είναι εφικτή η ανατροπή (σε σχέση με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών) και μια νέα τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ» όπως δήλωσε η Υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στο «Ράδιο- Ένα 102,5» και τον Γ. Καρεκλίδη. Εξηγώντας πως μπορεί να συμβεί, η Υφ. Εσωτερικών τόνισε, ότι είναι εφικτό, έχοντας «όπλα τα όσα πρόκειται να συμβούν το 2020, αλλά και τις θέσεις μας».
Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στο «Ράδιο-Ένα» η Υφυπουργός Εσωτερικών, «θεωρώ ότι η ανατροπή του αποτελέσματος (σ.σ. των ευρωεκλογών) είναι απολύτως εφικτή, γιατί οι εθνικές εκλογές έχουν μεγάλη σημασία για την συντριπτική πλειοψηφία των εκλογέων, σε σχέση με τις ευρωεκλογές. Εάν η Κυβέρνηση δεν είχε εργαστεί τόσο σκληρά και δεν είχε καταγράψει ένα μεγάλο κεφάλαιο για το καλό της χώρας, τότε πραγματικά η ανατροπή δε θα ήταν εφικτή».
Η κα Χρυσοβελώνη αναφέρθηκε και στα όποια λάθη έχουν καταγραφεί, σημειώνοντας ότι «έγιναν λάθη, αλλά η Κυβέρνηση αυτή, επιτέλεσε μεγάλο έργο και εάν το δούμε αντικειμενικά σε σχέση με τις προηγούμενες Κυβερνήσεις, εκείνες απέτυχαν».
«Έχουμε τα πολιτικά εφόδια και με αλλαγή, όπως και διόρθωση των δεδομένων μέσα στην κοινωνία, μπορούμε να κερδίσουμε τις εκλογές» σημείωσε. Αναφερόμενη στα λάθη , τόνισε ότι «δεν υπήρξε από την πλευρά μας ολιστική αντιμετώπιση των συνεπειών, στους πολίτες που υπέστησαν ζημιές από την κρίση. Επίσης, δεν υπήρξε καλή, αλλά κακή παρακολούθηση της δραστηριότητας της ΝΔ σε επίπεδο στρατηγικής, όπου μετά την ήττα της, δρομολόγησε την πολιτική της και δεν το μελετήσαμε όπως θα έπρεπε», δήλωσε.
Τόνισε τέλος, ότι τα όσα θα συμβούν το 2020 μαζί με τις θέσεις μας, είναι όπλα , με τα οποία μπορούμε να έχουμε μία ακόμη τετραετία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.