Μιχάλης Μεϊκόπουλος: «Δίπλα σε κάθε πολίτη που δέχεται πολιτικό bullying από τη δημοτική αρχή»

Σχόλιο του γιατρού και υπ. Δημοτικού Συμβούλου μετά την επίθεση Μπέου στον Λ. Μαυρογιάννη

Αντιδράσεις έφερε η αδιανόητη επίθεση του Αχιλλέα Μπέου χθες, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, στον γιατρό- χειρουργό και δημοτικό σύμβουλο κ. Λεωνίδα Μαυρογιάννη. Ο Αχ. Μπέος για αρκετά λεπτά της ώρας δεν σταμάτησε να τον χαρακτηρίζει κοπρίτη, συνεχίζοντας ένα λογύδριο χωρίς ειρμό και νόημα. Θέση έλαβε άμεσα ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας που σε ανακοίνωσή του στηλίτευσε την αντίδραση του Αχ. Μπέου μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Σειρά όμως πήρε και ο γνωστός Βολιώτης γιατρός- παθολόγος κ. Μιχάλης Μεϊκόπουλος, ο οποίος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει τη στήριξή του στον κ. Μαυρογιάννη αλλά και στον κ. Βενέτη, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί με διάφορους χαρακτηρισμούς από τον Αχ. Μπέο το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, ο έμπειρος γιατρός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συμμαχία για τον Βόλο» με επικεφαλής τον κ. Νίκο Παπαπέτρο στο σχόλιό του τονίζει ότι θα σταθεί δίπλα σε κάθε πολίτη που δέχεται πολιτικό bullying.

Η ανάρτηση-σχόλιο του κ. Μεϊκόπουλου

 

«Οι πολίτες πάντα δέχονται την πολιτική αντιπαράθεση με αρχές όσο σκληρή και αν είναι.

Δεν ανέχονται όμως τον εκφοβισμό ,τους τοξικούς προσδιορισμούς, τις  βωμολοχίες, τους κακοήθεις χαρακτηρισμούς που εκστομίζει για όποιον διαφωνεί ο δήμαρχος της πόλης.

Δε μπορεί ο Βόλος και το θεσμικό του όργανο το δημοτικό συμβούλιο, να γίνεται χώρος αντιδημοκρατικής λειτουργίας.

Η κοινωνία, οι δημότες,  στεκόμαστε και θα σταθούμε δίπλα στο  Χρήστο Βενέτη, Προέδρο Ιατρικού  Συλλόγου Μαγνησίας , στο γιατρό Λεωνίδα Μαυρογιάννη και σε κάθε πολίτη που δέχεται πολιτικό bullying από τη σημερινή δημοτική αρχή.

Η προεκλογική περίοδος των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών,  είναι μια σημαντική δημοκρατική στιγμή και θα πρέπει να διέπεται από πολιτικό πολιτισμό και όχι από τις γνωστές βρισιές του σημερινού δημάρχου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.