Να “νεκρώσει” ο Βόλος για το θέμα της ΑΓΕΤ, ζητάει η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία

Την ερχόμενη Τετάρτη 5 Απριλίου

Σε δίωρη στάση εργασίας με σκοπό, όπως λένε, να “νεκρώσει” ο Βόλος για το μείζον θέμα της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ, καλεί με νέα της ανακοίνωση η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας, για την ερχόμενη Τετάρτη 5 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:
“Είναι πλέον γνωστό το πρόβλημα της καύσης RDF και άλλων επικίνδυνων υλικών από την ΑΓΕΤ. Η μεγάλη Συγκέντρωση της 15ης Μαρτίου στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, αν δεν ανακληθεί η απόφαση που δίνει αυτό το δικαίωμα στην ΑΓΕΤ και μάλιστα με λιμενικές διευκολύνσεις.
Κατόπιν αυτών η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας αποφάσισε να καλέσει πολίτες και φορείς σε μια σιωπηλή και ειρηνική συγκέντρωση και πορεία στο Βόλο, με ξεκίνημα στην Πλατεία Ελευθερίας την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, ζητώντας να ενημερωθούν τα μέλη των φορέων για για να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση και να αποφασιστεί 2ωρη στάση εργασίας ή αποχή από δραστηριότητα, για να διευκολυνθούν τα μέλη των φορέων. Όπως τονίζεται “θα πρέπει να νεκρώσουν καταστήματα, γραφεία και υπηρεσίες, σχολεία, καφετέριες και καταστήματα εστίασης, καθώς και κάθε μορφής δραστηριότητα, ώστε η πόλη να στείλει το μήνυμα ότι απαιτεί να φύγει ο κίνδυνος από την πόλη.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.