Νέα Δημοκρατία: «Δεν δώσαμε στήριξη στον Μπέο, δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας»

Tι απαντά η ΝΔ σε Κασσελάκη

«Ζητάει την άρση της στήριξης σε μία υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ» απαντά η Νέα Δημοκρατία στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, στον απόηχο του σάλου με το βίντεο που δείχνει τον Αχιλλέα Μπέο να χτυπά χ πλημμυροπαθή στο Βόλο.

«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για «αποφόρτιση» ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, απαντώντας στον Στέφανο Κασσελάκη για τον Αχιλλέα Μπέο.

Και συνεχίζει: «Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος».

«Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών», καταλήγει η ΝΔ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.