Νεαρή απ΄την Αυστραλία κατήγγειλε βιασμό από δύο Έλληνες στη Σκιάθο

Συνελήφθησαν και κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία

Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε από δύο νεαρούς Έλληνες που γνώρισε στο νησί και τα έπιναν μαζί, μια νεαρή από την Αυστραλία, ενώ οι δύο δράστες που συνελήφθησαν, κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία, σε βαθμό κακουργήματος, έλαβαν προθεσμία και θα απολογηθούν την Πέμπτη στην ανακρίτρια Βόλου, ενώ αρνούνται την κατηγορία και υποστηρίζουν ότι συνευρέθηκαν μαζί της συναινετικά.
Η αλλοδαπή δήλωσε στην Αστυνομία ότι ενώ διασκέδαζε το βράδυ της Κυριακής σε μπαρ στη Χώρα του νησιού. Εκεί γνωρίστηκε με δύο 30χρονους Έλληνες από τη Χαλκίδα, οι οποίοι της πρότειναν να συνεχίσουν αλλού τη διασκέδαση τους.
Αυτή δέχθηκε και στη συνέχεια της πρότειναν να τους ακολουθήσει στο δωμάτιο τους. Η κοπέλα σύμφωνα με πληροφορίες πήγε εκεί και όπως κατήγγειλε, οι δύο άνδρες τη βίασαν.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας, η αλλοδαπή ειδοποίησε την Αστυνομία, κατήγγειλε βιασμό, οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν και χθες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία του Βόλου, όπου τους ασκήθηκε δίωξη για βιασμό κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος. Οι φερόμενοι ως δράστες ζήτησαν και πήραν 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν στην ανακρίτρια και μέχρι τότε θα παραμείνουν κρατούμενοι.
Οι κατηγορούμενοι στη κατάθεση τους, υποστήριξαν ότι δεν έγινε βιασμός, καθώς η νεαρή από την Αυστραλία, συνουσιάστηκε συναινετικά μαζί τους και πρόσθεσαν ότι γλέντησαν και οι τρεις, καταναλώνοντας αρκετό αλκοόλ σε μπαρ του νησιού και στη συνέχεια δέχτηκε να τους ακολουθήσει στο δωμάτιο τους.
Μάλιστα μετά τη σεξουαλική πράξη, η νεαρή δήλωσε πως δεν αισθανόταν καλά, ειδοποίησε την Αστυνομία και ο ένας από τους δράστες παρέμεινε στο δωμάτιο για να εξηγήσει στους αστυνομικούς ότι δεν αισθανόταν καλά.
Η αλλοδαπή υποστήριξε ότι δεν θυμόταν πολλά πράγματα από τα όσα είχαν προηγηθεί, αν και δήλωσε ότι δεν ήταν μεθυσμένη.
Ήδη η Αστυνομία παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση στο φερόμενο ως θύμα, για να διαπιστωθεί κατά πόσο έχουν βάση οι ισχυρισμοί της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.