Ο Γκογκινούδης, ο κορωνοϊός, η γυναίκα του Καίσαρα και η… τροπική σχέση με τη νύχτα

Συνιδιοκτήτρια μπαρ στα Παλαιά η 19χρονη κόρη του ενώ ο ίδιος αποποιούνταν οποιαδήποτε ιδιοκτησιακή σχέση!

Μείζον ηθικό, πολιτικό, ίσως και νομικό θέμα προκύπτει από το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τη δημοτική αστυνομία Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, συνδέεται ιδιοκτησιακά με νυχτερινά καταστήματα τα οποία υποτίθεται θα έπρεπε να ελέγχει. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το magnesianews.gr, μία από τις κόρες του κ. Γκογκινούδη, ο οποίος μέχρι πρόσφατα υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου, είναι ομόρρυθμη εταίρος σε επιχείρηση που διαχειρίζεται ένα καφέ μπαρ στην Ερμού και ένα μπαρ στα Παλαιά του Βόλου, καθιστώντας τον κ. Γκογκινούδη ελεγκτή και ελεγχόμενο.

Η σημερινή αποκάλυψη του magnesianews.gr έρχεται σε συνέχεια της πολιτικής θύελλας που είχε ξεσπάσει τον περασμένο Μάιο, μετά την άρση της καραντίνας, όπου ο κ. Γκογκινούδης και η σύζυγός του, οικονομική διευθύντρια του Δήμου Βόλου Βάσω Παπαδανιήλ, διαφήμιζαν, δεχόμενοι παράλληλα ευχές για καλές δουλειές, πάρτυ σε street bar των Παλαιών όπου διαπιστώθηκε συνωστισμός νέων με κίνδυνο ευρείας διασποράς του κορωνοϊού. Το πάρτυ είχε γίνει μάλιστα θέμα, ως παράδειγμα προς αποφυγή, σε ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας, ενώ έμμεση αναφορά στο περιστατικό είχε κάνει και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος είχε απευθύνει αυστηρή προειδοποίηση ότι το take away δεν αφορά στα ποτά.

Η Διευθύντρια Οικονομικών του Δήμου Βόλου και σύζυγος του Τρ.Γκογκινούδη Βάσω Παπαδανιήλ διαφημίζει το πάρτυ και δέχεται ευχές για καλές δουλειές!

«Αν και σε μικρή κλίμακα», η εικόνα αυτή μας «προσβάλλει βάναυσα όλους μας, προσβάλλει όλους εκείνους που δίνουμε καθημερινά την μάχη στην πρώτη γραμμή, προσβάλλει την νοημοσύνη» και παράλληλα προκαλεί την συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματικών εστίασης, που παρά την οικονομική τους επιβάρυνση αναμένουν στωικά την εκκίνηση των επιχειρήσεών τους, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών», είχε δηλώσει ο υφυπουργός στο πλαίσιο της απογευματινής ενημέρωσης των πολιτών για την πορεία της πανδημίας.

Συνέπεια της πολιτικής κόντρας που ξέσπασε στο Δήμο Βόλου ήταν η δήλωση του επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για το Βόλο» Ιάσονα Αποστολάκη με την οποία καυτηρίαζε τη σχέση του δημοτικού συμβούλου και της συζύγου του με το συγκεκριμένο μπαρ, ζητώντας την παραίτηση του κ. Γκογκινούδη και τον ίδιο να αποποιείται οποιαδήποτε ιδιοκτησιακή σχέση δική του ή συγγενικού του προσώπου με την εν λόγω επιχείρηση. Εν γνώσει του ψεύδους του μάλιστα ο κ. Γκογκινούδης απείλησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, ενώ σε δήλωσή του ανέφερε ότι «αν αποδειχθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης ότι εγώ έχω κάποια σχέση με την συγκεκριμένη επιχείρηση θα παραιτηθώ του αξιώματός μου»!

Ο εντεταλμένος σύμβουλος για τη Δημοτική Αστυνομίας Τρ.Γκογκινούδης διαφημίζει επίσης το πάρτυ στο μπαρ των Παλαιών και δέχεται ευχές για καλές δουλειές!

Μπέος: Η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει να είναι τίμια πρέπει να το δείχνει κιόλας!

Ερωτηθείς σχετικά στις 7 Μαΐου, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος είχε αναφερθεί με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς κατά του κ. Αποστολάκη προσθέτοντας όμως ότι «Σίγουρα…μπορεί…μπορεί να υπάρχει ηθικό θέμα και τίποτ’ άλλο, γιατί εμείς κρινόμαστε ως Δημοτική Αρχή για το έργο που παράγουμε και όχι για τα προσωπικά μας και τα επιχειρηματικά μας. Ως εκ τούτου λοιπόν, αν και εφόσον, έχει επιχειρηματικές δραστηριότητες, δεν το γνωρίζω ή συνδέεται μ’ αυτό το χώρο θα το μάθουμε, θα τον φωνάξω να τον ρωτήσω. Από εκεί και πέρα δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση η Δημοτική Αρχή και τα φυσικά πρόσωπα, όλοι οι συνεργάτες μου. Σίγουρα, τόσο οι επιχειρηματίες όσο και ο κ. Γκογκινούδης αν είναι μέτοχος ή συνεργάτης δεν ξέρω τι, υπάρχει ένα θέμα σεβασμού απέναντι στον απλό πολίτη και αυτό το κομμάτι θα το δούμε γιατί είναι λεπτό. Γιατί η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει να είναι τίμια πρέπει να το δείχνει κιόλας!

Συνιδιοκτήτρια του μπαρ η 19χρονη κόρη του

Όπως προκύπτει από επίσημο έγγραφο που αναρτήθηκε στο ΓΕΜΗ μόλις την περασμένη Πέμπτη 13 Αυγούστου, η 19χρονη Παρασκευή Γκογκινούδη, κόρη του δημοτικού συμβούλου Τρ.Γκογκινούδη και της Διευθύντριας Οικονομικών του Δήμου Βόλου Βάσως Παπαδανιήλ, δευτεροετής φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, με την από 15/2/2020 τροποποίηση καταστατικού και την καταβολή ποσού 5.000 ευρώ εισήλθε ως ομόρρυθμο μέλος κατά 50% της εταιρίας «Λ…. ΙΠ. – D…. L…. Ο.Ε», η οποία διαχειρίζεται δύο επιχειρήσεις εστίασης – διασκέδασης στο Βόλο.

Σοβαρά εκτεθειμένος ο Τρ.Γκογκινούδης

Με τα όσα αποκαλύπτει σήμερα το magnesianews.gr, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τη Δημοτική Αστυνομία Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης είναι σοβαρά εκτεθειμένος αφού αποδεικνύεται ψεύτης, καθώς σε δηλώσεις του τον περασμένο Μάιο αρνούνταν οποιαδήποτε σχέση δική του ή συγγενικού του προσώπου με το συγκεκριμένο μπαρ στο Παλαιά όπου έγινε το αδιαχώρητο την αμέσως επόμενη μέρα άρσης της καραντίνας. Εξίσου εκτεθειμένος είναι πλέον και ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος οφείλει να τον αποπέμψει καθώς, όπως και ο ίδιος σε μια στιγμή ειλικρίνειας είχε πει ότι υπάρχει ηθικό ζήτημα. Αναμφίβολο είναι ότι το ηθικό ζήτημα για τον κ. Γκογκινούδη είναι ότι ως εν ενεργεία αστυνομικός και δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα δημοτικής αστυνομίας με αρμοδιότητα, μεταξύ άλλων, τον έλεγχο των καταστημάτων εστίασης, δεν θα έπρεπε να συνδέεται ιδιοκτησιακά με οποιαδήποτε επιχείρηση τέτοιου τύπου, αφού αυτομάτως εγείρονται ζητήματα ίσης αντιμετώπισης των επιχειρήσεων του κλάδου ή προνομιακής ενημέρωσης σε περίπτωση διενέργειας ελέγχων από την υπηρεσία.

O Τρ.Γκογκινούδης σε πρόσφατη εκδήλωση με τον καλλιτέχνη Στέφανο Κάκκο, έξω από το μπαρ στο οποίο συνιδιοκτήτρια είναι η 19χρονη κόρη του.

Εκτεθειμένη συνολικά η Δημοτική Αρχή Βόλου

Το παραπάνω γεγονός βέβαια δεν είναι το μόνο που εκθέτει τη Δημοτική Αρχή Βόλου, αφού ο κλάδος της εστίασης συγκεντρώνει το ενδιαφέρον προσώπων που συνδέονται με αυτή ή διατηρούν προνομιακές σχέσεις. Τελευταίο συμβάν ήταν η αποκάλυψη που και σε αυτή την περίπτωση έκανε το magnesianews.gr ότι το δημοφιλές καφε-μπαρ Ισαλος στην παραλία του Αναύρου πέρασε σε χέρια επιχειρηματία η οποία συνδέεται στενά με τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι και η εκμίσθωση του «Αχίλλειου» είχε γίνει με απευθείας ανάθεση σε επιχειρηματία σύζυγο υποψηφίου με τον Αχιλλέα Μπέο, με μίσθωμα μικρότερο απ’ ότι είχε προσφέρει άλλος επιχειρηματίας που διατηρεί παρακείμενη σε αυτή καφετέρια. Αυτό που εύλογα αναρωτιέται ο μέσος πολίτης του Βόλου είναι ποια η σχέση της Δημοτικής Αρχής Μπέου και μελών αυτής με πολλές επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, αφού από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων της τον Σεπτέμβριο του 2014 παρατηρείται μια προκλητική ανοχή σε καταστήματα που προκαλούν επανειλημμένως ηχορύπανση στην πόλη, δίχως να προβαίνει σε κλείσιμο αυτών όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.