Ο κορωνοϊός συνεχίζει να πιέζει το Νοσοκομείο Βόλου

Γεμάτο από συμπολίτες που νοσηλεύονται

Συνεχίζει να ασκείται πίεση στο Νοσοκομείο του Βόλου, καθώς είναι ασφυκτικά γεμάτο με συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται με κορωνοϊό και την κατάσταση ναι μεν να σταθεροποιείται, με υψηλούς, όμως, αριθμούς νοσηλευομένων και στις κλινικές κορωνοϊού, αλλά και στη ΜΕΘ Covid.
Αναλυτικά, μέχρι και χθες οι ασθενείς που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο ανέρχονταν στο σύνολό στους 98 σε κλινικές και θαλάμους αρνητικής πίεσης. Από αυτούς οι οκτώ ασθενείς βρίσκονται στη ΜΕΘ Covid σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Καταγράφηκαν δύο απώλειες
Την ίδια στιγμή, χθες καταγράφηκαν και απώλειες συνανθρώπων μας. Συγκριμένα «έφυγαν» από τη ζωή δύο ασθενείς, ηλικίας 90 και 70 ετών, οι οποίοι όμως, είχαν επιπλέον σοβαρές συννοσηρότητες.

27 νέα κρούσματα χθες στα σχολεία της Μαγνησίας
Καλύτερη παρουσιάζεται η εικόνα στα σχολεία του Νομού όσον αφορά στα κρούσματα. Συνολικά, χθες τα κρούσματα κορωνοϊού ανήλθαν στα 27, μειωμένος αριθμός σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Αναλυτικά, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας καταγράφηκαν 12 κρούσματα σε παιδιά, ενώ στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας δηλώθηκαν 14 κρούσματα σε μαθητές και ένα σε εκπαιδευτικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.