Παραδέχεται τη σύλληψή του ο Αχιλλέας Μπέος μετά το αποκλειστικό δημοσίευμα της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Τα βάζει με την ...Αστυνομία

Μια νέα απάντηση έδωσε προ ολίγου ο Αχ. Μπέος σχετικά με τη σύλληψή του. Ενώ εξέδωσε ανακοίνωση, ενώ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για να πει με στόμφο ότι δεν συνελήφθη μετά την μήνυση Γαργάλα για το «εσύ βάλε μυαλό» που είπε στον δημοτικό σύμβουλο της ΛΑΣ στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, μετά το δημοσίευμα της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ που παρουσιάζει το έγγραφο σύλληψης ο Αχ. Μπέος ανασκευάζει και παραδέχεται ότι συνελήφθη.

Βέβαια, επειδή μάλλον επειδή …στριμώχτηκε ο δήμαρχος Βόλου σημείωσε ότι η σύλληψή του έγινε για πέντε λεπτά, θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Ωστόσο ένα είναι ξεκάθαρο, αυτό που διατείνονταν ο Αχ. Μπέος, ότι δεν συνελήφθη ποτέ και πήγε αυτοβούλως στην Αστυνομία δεν ισχύει, μιας και η Εισαγγελέας υπηρεσίας διέταξε τη σύλληψή του κα το έγγραφο σύλληψης είναι και η απόδειξη.

Κι επειδή μάλλον η πολιτική αναδίπλωση δεν είναι αγαπημένο σπορ για τον Αχ. Μπέο, αν και το πράττει συνεχώς, κατηγορεί και τον εκδότη της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ για την αποκάλυψη της αλήθειας!

Η ανάρτηση Μπέου

«Ασφαλώς και δεν επιθυμώ ένα διάλογο με ένα απόβλητο της δημοσιογραφίας, όπως ο γιός του εκδότη, που συνεχίζει να παραληρεί και να ελεεινολογεί σε βάρος μου, σε τέτοιο βαθμό που μου προκαλεί, εύλογα, υποψίες για το τι τον ωθεί.

Για την προστασία των πολιτών, ωστόσο, που ενδεχομένως να πέφτουν θύματα της παραπληροφόρησης και των ψευδών που ασύστολα μετέρχεται σημειώνω το εξής:  στην περίφημη «έκθεση σύλληψης» που δημοσιεύει – και ένα εύγε στην Αστυνομία που του την παρεχώρησε – αναγράφεται ως ώρα η 23.30. Και θα πρέπει να μας πει ο ίδιος, και όσοι τον κινούν σαν μαριονέτα, γιατί δεν δημοσίευσε το άλλο έγγραφο όπου αναγράφεται ως ώρα αποχώρησης η 23. 35!

Σύλληψη πέντε λεπτών; Βέβαια με το συγκεκριμένο που υποδύεται το δημοσιογράφο, και που η μόνη διάκρισή του είναι στη… φοροδιαφυγή, όλα είναι πιθανά. Αλλά η αλήθεια, ως συνήθως, είναι μακριά από τα όσα μονίμως, χωρίς αιδώ, υποστηρίζει».

Παθολογικός ψεύτης ο Μπέος, συνεχίζει να ψεύδεται για την σύλληψή του!

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.