Πέθανε ηλικιωμένος σε ιστιοφόρο όπου διέμενε!

Ένας 80χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο για το Νοσοκομείο

Δυσάρεστο τέλος επιφύλαξε η μοίρα για έναν 84χρονο άνδρα από την Αλόννησο, που τις τελευταίες ημέρες έκανε θεραπείες στο Νοσοκομείο και έμενε σε ιστιοφόρο σκάφος στην παραλία του Βόλου. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρός στο σκάφος που διέμενε, σκεπασμένος με κουβέρτα και φαίνεται ότι άφησε την τελευταία του πνοή ενώ κοιμόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Λιμεναρχείο Βόλου ενημερώθηκε στις 4 το απόγευμα από συγγενείς του ηλικιωμένου ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής και ότι διέμενε στο ιστιοπλοϊκό σκάφος. Λιμενικοί μπήκαν στο σκάφος και τον βρήκαν, αλλά ήταν ήδη αργά καθώς ήταν νεκρός, ενώ ενημερώθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να παραλάβει τη σορό του.
Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 84χρονος βρισκόταν εδώ και 10 ημέρες στον Βόλο, έκανε θεραπείες στο Νοσοκομείο για τα νεφρά και την καρδιά του και διέμενε στο σκάφος.

Πέθανε καθ’ οδόν προς Νοσοκομείο

Στις 19.30 χθες το απόγευμα μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Βόλου από τη Σκιάθο, με το πλοίο «Πρωτεύς», ένας 80χρονος, από τη Σκιάθο με προβλήματα υγείας, τον οποίο συνόδευε γιατρός του Κέντρου Υγείας του νησιού.
Τον ασθενή ανέμενε στο λιμάνι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τον παρέλαβε, αλλά καθ’ οδόν προς το Νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.