Προκαταρκτική για το επεισόδιο και τον τραυματισμό με τσεκούρι

Ελεύθερος αφέθηκε ο 58χρονος, συνεχίζεται η έρευνα

Προκαταρκτική έρευνα ζήτησε η Εισαγγελία Βόλου για το επεισόδιο που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στις Αλυκές, όταν μάλωσαν ένας 58χρονος κτηνοτρόφος, που διεκδικούσε τον κορμό ενός δένδρου με έναν 66χρονο συνταξιούχο, και τον οποίο τραυμάτισε με τσεκούρι!
Ο δράστης κρατήθηκε στην Αστυνομία και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν υπήρχε ιατρική γνωμάτευση για το θύμα και το πιθανότερο είναι να κληθεί να καταθέσει στον ανακριτή εντός των ημερών, για το επεισόδιο.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, συνεργείο του Δήμου Βόλου έκοψε δένδρα σε χείμαρρο των Αλυκών, κομμάτια από τα οποία μάζεψαν κάτοικοι της περιοχής.
Για το τελευταίο κομμάτι που είχε μείνει, στο χώρο βρισκόταν ο 58χρονος κτηνοτρόφος με τον αδελφό του και ο 66χρονος συνταξιούχος. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο συνταξιούχος, αφού προηγήθηκε λογομαχία ποιος θα διεκδικήσει τον κορμό του δένδρου, φέρεται να απείλησε τον 58χρονο κρατώντας αλυσοπρίονο, το οποίο είχε θέσει σε λειτουργία.
Ο κτηνοτρόφος, που κρατούσε τσεκούρι, γύρισε στο πλάι και το απέφυγε, ο αδελφός του κατάφερε να το πετάξει από τα χέρια του συνταξιούχου και στη συνέχεια, γυρίζοντας προς το μέρος του ο 58χρονος του κατάφερε ένα χτύπημα στην κοιλιακή χώρα. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που πήγαν στο σημείο, συνέλαβαν τον κτηνοτρόφο και κατάσχεσαν το τσεκούρι, με το οποίο χτύπησε τον συνταξιούχο.
Ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με γιατρούς το τραύμα ήταν επιφανειακό, προκάλεσε ζημιά στους μύες, αλλά δεν πέρασε στα εσωτερικά όργανα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.