Πρώτος των πρώτων στα ΕΠΑΛ της Μαγνησίας ο Κωνσταντίνος Βουρούκος

Συγκέντρωσε 19900 μόρια

Ο Κωνσταντίνος Βουρούκος είναι ο πρώτος των πρώτων στα ΕΠΑΛ της Μαγνησίας. Συγκέντρωσε 19.900 μόρια και βλέπει το όνειρό του, την εισαγωγή του δηλαδή στην Ιατρική ή την Οδοντιατρική να γίνεται πραγματικότητα. Μια επιλογή άκρως συνειδητοποιημένη, καθώς ο ίδιος αποφάσισε ενώ είχε ολοκληρώσει τη φοίτηση του σε ΓΕΛ να καθίσει από την αρχή στα θρανία του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου.

“Όταν έδωσα πανελλαδικές και ήμουν μαθητής σε ΓΕΛ ήθελα να περάσω ΤΕΦΑΑ. Δεν είχα διαβάσει όμως και δεν πέρασα. Περισσότερο έδωσα πανελλαδικές για πλάκα. Πήγα στρατό κι έπειτα άρχισα να αποκτώ ενδιαφέρον για τον ιατρικό κλάδο. Πήγα ξανά στο σχολείο, αυτή τη φορά στο ΕΠΑΛ κι αν και στην αρχή ήμουν συγκρατημένος που θα ήμουν σε μια τάξη με νεότερα παιδιά, κατάφερα να κερδίσω πολλά από αυτή την εμπειρία και το σχολείο. Για δύο χρόνια ήμουν αφοσιωμένος στο διάβασμα και κυρίως στη Β’ Λυκείου είδα τα όριά μου”, είπε χαρακτηριστικά στο magnesianews.gr.

Η βαθμολογία του σχεδόν άγγιξε την τελειότητα και “κέρδισε” τους διορθωτές ακόμη και στην έκθεση λαμβάνοντας 195 στα 200! Πλέον, χαρούμενος και άκρως ικανοποιημένος ο 22χρονος Κωνσταντίνος βλέπει το μέλλον του αισιόδοξα.

“Η ηλικία των 18 δεν είναι για τους περισσότερους η κατάλληλη για να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους. Πολλά παιδιά επηρεάζονται από τους γονείς. Κι εγώ είχα καθοδήγηση από την οικογένειά μου, όμως αυτή τη φορά το ήθελα πολύ, ήμουν συνειδητοποιημένος και πλέον πολύ χαρούμενος που πέτυχα τον στόχο μου”, τόνισε ο άριστος απόφοιτος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.