Σε ρυθμούς Χριστουγέννων η αγορά του Βόλου

Πως θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα, τα κουρεία και τα κομμωτήρια

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η αγορά του Βόλου, λίγα μόλις 24ωρα πριν από τα Χριστούγεννα. Με την καταβολή των συντάξεων και των δώρων, πολλοί ήταν που τις τελευταίες ημέρες βγήκαν στην εμπορική αγορά του Βόλου, προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους, ή και έρευνα αγοράς για τις αγορές της Πρωτοχρονιάς.
Η κίνηση στους δρόμους είναι αυξημένη και τις απογευματινές ώρες, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που συνδυάζουν την βόλτα στην αγορά, μαζί με τις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον Δήμο. Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στον κλάδο της εστίασης με καφετέριες και εστιατόρια να δέχονται αρκετό κόσμο, παρά τον τσουχτερό καιρό των τελευταίων ημερών.

Πως θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα

Για όσους δεν έχουν προλάβει ακόμη να κάνουν τις αγορές τους, η εμπορική αγορά θα τους περιμένει μέχρι και ανήμερα τα Χριστούγεννα.
Ειδικότερα, σήμερα Παρασκευή τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 21:00, ενώ αύριο, Σάββατο θα είναι συνεχές το ωράριο από τις 10 το πρωί έως τις 19:00.
Χριστούγεννα και δεύτερη ημέρα, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Η αγορά θα ανοίξει πάλι την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Το ωράριο λειτουργίας των κουρείων και κομμωτηρίων

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Κουρέων, Κομμωτών Μαγνησίας τα κουρεία και κομμωτήρια θα λειτουργήσουν σήμερα από τις 9 έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 έως τις 9 το βράδυ. Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, θα λειτουργήσουν σε συνεχές ωράριο από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Μετά την αργία των Χριστουγέννων θα επαναλειτουργήσουν την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου το πρωί από τις 9 έως τις 2 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 5 έως τι 9 το βράδυ. Το ίδιο ωράριο θα τηρηθεί έως την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.