Σοκ στις Σποράδες: Μάνα εξέδιδε την κόρη της για χρήματα!

Προκαταρκτική για να διαπιστωθεί αν ισχύουν δύο καταγγελίες

Σοκ σε νησί των Βορείων Σποράδων μετά από καταγγελίες στην Αστυνομία, ότι μάνα φέρεται να εξέδιδε τη 18χρονη κόρη της για χρήματα και χθες η Εισαγγελία Βόλου ανέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί το αληθές της καταγγελίας.
Πρόκειται για μια επώνυμη, αλλά και μια ανώνυμη καταγγελίες, που έγιναν έγινε λίγο πριν τις γιορτές σε αστυνομικό τμήμα νησιού, ότι μια Ελληνίδα γυναίκα, εκδίδει έναντι αμοιβής την περίπου 18χρονη κόρη της, τους τελευταίους μήνες.

Η έρευνα ανατέθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και σκοπός είναι διαπιστωθεί εάν ευσταθούν αρχικά οι καταγγελίες που έγιναν και αν όντως η μητέρα εκδίδει την κόρη της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είναι περίπου 18 χρονών και κατοικεί μαζί με τους γονείς της σε νησί των Βορείων Σποράδων. Η μητέρα της φέρεται να την εκδίδει σε ντόπιους πελάτες, για διάφορα οικονομικής φύσης ωφελήματα, με τον πατέρα της κοπέλας να εμφανίζεται αμέτοχος στην όλη διαδικασία, ενδεχομένως αγνοώντας τι γίνεται. Το θέμα έχει γίνει αντικείμενο κουτσομπολιού στην κοινωνία του νησιού, με το φερόμενο ως αδίκημα να συντελείται τους τελευταίους μήνες, αν και υπάρχουν μαρτυρίες πως η νεαρή εκδίδεται εδώ και αρκετό καιρό.
Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετάσει κατά πόσο ισχύουν τα καταγγελλόμενα, ώστε να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, για τη μητέρα του κοριτσιού.

Σε περίπτωση που αποδειχθεί κάτι τέτοιο, η Εισαγγελική Αρχή θα ασκήσει σε βάρος της μητέρας ποινική δίωξη, ενώ τονίζεται ότι η οικογένεια είναι ελληνικής καταγωγής.