Στα αγροτικά μπλόκα της Μαγνησίας σήμερα ο Δ. Κουτσούμπας

Συμβολικός αποκλεισμός της ΠΑΘΕ χθες, από πεζούς αγρότες στον Αλμυρό

Συμβολικός αποκλεισμός έγινε χθες το μεσημέρι από πεζούς αγρότες του Αλμυρού, στο ύψος του κόμβου της ΒΙΠΕ στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όπου διεξάγεται η κυκλοφορία.
Πιο πριν οι αγρότες προσπάθησαν να ανέβουν με τα τρακτέρ τους στην ΠΑΘΕ αλλά τους έγινε «μπλόκο» από την Αστυνομία, που τοποθέτησε κάθετα αυτοκίνητα, ώστε να είναι αδύναμη η διέλευση των αγροτικών οχημάτων.
Η κυκλοφορία στην ΠΑΘΕ διακόπηκε συμβολικά από 15.00 ως 15.30 και δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα.
Οι αγρότες της περιοχής επισημαίνουν ότι τα αιτήματα των αγροτών είναι κοινά, θα κλιμακωθεί ο αγώνα τους, ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και επισημαίνουν ότι δεν θα υποχωρήσουν αν δεν δοθεί στους αγρότες αφορολόγητο πετρέλαιο και τιμή ρεύματος 0,007 €/KWh.
Στο μεταξύ για πάνω από μια ώρα έκλεισαν συμβολικά την παλιά εθνική οδό Βόλου – Λάρισας, στο ύψος του Στεφανοβικείου, οι αγρότες της περιοχής.
Ο δρόμος έκλεισε από τις 17.00 ως τις 18.10, δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό και η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν εκτροπή μέσω από τα Στεφανοβίκειο.
Σήμερα το απόγευμα, τα μπλόκα της Μαγνησίας αναμένεται να επισκεφθεί το απόγευμα ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.