Το καράβι της γραμμής δημιούργησε… απίστευτη φουρτούνα στο λιμάνι της Σκοπέλου (βίντεο)

«Χόρευαν» τόσο τα σκάφη στο λιμάνι του νησιού, που στα social media πίστευαν πως έχει θύελλα

Θύελλα πίστευαν πως χτύπησε το λιμάνι στη Σκοπέλου όσοι είδαν ένα βίντεο που έδειχνε τα δεμένα σκάφη να «χορεύουν» από την θάλασσα που κινούνταν μανιασμένα. Συγκεκριμένα, το πρώτο βίντεο έκανε έναν λογαριασμό στο TikTok να δώσει οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει κανείς όταν έρθει αντιμέτωπος με μια θύελλα στη θάλασσα. Οι εικόνες είναι αλήθεια πως «τρόμαζαν» όποιον τις αντίκριζε, ενώ ξένοι τουρίστες στην Ελλάδα σχολίαζαν πως είχαν αντίστοιχα προβλήματα και σε άλλα λιμάνια, όπως της Αλονήσου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ένα δεύτερο βίντεο όμως από το ίδιο σημείο έδειξε πως όλα έγιναν λόγω του πλοίου της γραμμής, σε συνδυασμό με τον καιρό που δημιουργεί δυσχερείς συνθήκες.

Έτσι ο ίδιος λογαριασμός ανέφερε «Σας ευχαριστώ για τα σχόλια και τον ακόλουθο που μου έστειλε αυτό το βίντεο για να δώσει περισσότερη προοπτική σε αυτή την κατάσταση. Αν βρεθείτε σε καταιγίδα στο λιμάνι και κινδυνεύετε, ισχύουν όλα όσα είπα στο προηγούμενο βίντεο μου.

Σε αυτή την περίπτωση, αποδεικνύεται ότι έφταιγαν τα απόνερα του φέρι που έφτανε. Ως επαγγελματίας ναυτικός ο ίδιος, δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από καταιγίδα, μέχρι που μου εστάλη αυτό το βίντεο που δείχνει το πλοίο.  Είμαι σοκαρισμένος από το επίπεδο κινδύνου που προκάλεσε αυτός ο καπετάνιος του πλοίου σε αυτούς τους αθώους παραθεριστές που προσπαθούσαν να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Οι εικόνες είναι από την Σκόπελο στην Ελλάδα. Οι Έλληνες καπετάνιοι των πλοίων είναι “μύθοι” για την ικανότητά τους να χειρίζονται έμπειρα το πλοίο, θα περίμενα περισσότερα από αυτόν τον καπετάνιο. Η ακρίβεια του προγράμματός του δεν δικαιολογεί τον κίνδυνο για αυτούς τους αθώους ανθρώπους».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.