Τρίκαλα: Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε πλήρη αποσύνθεση

Σε πλήρη αποσύνθεση βρέθηκε την Κυριακή στη Ράξα Τρικάλων το πτώμα ενός άνδρα από κάτοικο ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων, οι άνδρες της οποίας έσπευσαν στην περιοχή.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στην ταυτότητα του άνδρα, ενώ οι αρχές ερευνούν τα αίτια του θανάτου.

Σύμφωνα πληροφορίες του trikalaola.gr που βρίσκεται στο σημείο, η Αστυνομία που καταγράφει το συμβάν τώρα, πιστεύει πως το πτώμα ανήκει σε έναν 57χρονο άνδρα Δ. Β. από τον Άγιο Νικόλαο Πύλης, βάσει προσωπικών στοιχείων που βρέθηκαν πάνω στο πτώμα. Η εξαφάνιση του 57χρονου δηλώθηκε πριν από 10 μέρες περίπου. Όμως, το σημείο που βρέθηκε το πτώμα, δεν έχει καμία σχέση με τον τόπο κατοικίας του 57χρονου.

Η Αστυνομία καλείται τώρα βρει σε ποιον ανήκει το πτώμα και να βρεθούν τα αίτια θανάτου. Τα οστά θα παραληφθούν και θα σταλούν για τις ειδικές ιστολογικές εξετάσεις και για το DNA.

Μέχρι στιγμής δεν μπορεί η Αστυνομία να πει εάν πρόκειται για δολοφονία ή κάτι άλλο. Πάντως, εάν πράγματι το πτώμα ανήκει στον 57χρονο, ο οποίος ζούσε μόνος του, ο άνδρας ήταν γνωστός στην Αστυνομία και την είχε απασχολήσει στο παρελθόν.

Δείτε αμοντάριστα αποκλειστικά πλάνα και φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα.

Πηγή: ΑΠΕ και trikalaola.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.