Τρύφωνας Πλαστάρας στο Ράδιο ΕΝΑ: Σεβαστό το αποτέλεσμα αλλά δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις

Νέες αιχμές για τους νεοεκλεγέντες

Σεβαστό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΟΕΒΕΜ ο πρώην πρόεδρος κ. Τρύφωνας Πλαστάρας, ο οποίος είδε μέλη της προηγούμενης Διοίκησης να συστήνουν δικό τους ψηφοδέλτιο και τελικά να επικρατούν με 34-31 στις εκλογές της Ομοσπονδίας. Παρόλα αυτά όπως τόνισε στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή οι απόψεις των δύο συνδυασμών είναι διαφορετικές ενώ άφησε εκ νέου αιχμές για τη στάση της νέας Διοίκησης που δείχνει ενωτική.

Για πρώτη φορά σύμφωνα με τον κ. Πλαστάρα παρουσιάστηκαν δύο ψηφοδέλτια στις εκλογές της ΟΕΒΕΜ κι αυτό όπως σχολίασε δεν αποτελεί τιμή για κανένα που είτε τα σκέφτηκε, είτε τα εφηύρε είτε τα δημιούργησε. Παράλληλα, ανέφερε πως ήταν επίσης πρώτη φορά που δύο συνδυασμοί κατόρθωσαν να φέρουν σχεδόν όλους τους αντιπροσώπους κι αυτό αποτελεί ιδιαίτερη χαρά , όμως ήταν και η πρώτη φορά που έγιναν παράξενα πράγματα, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να εξηγήσει το νόημα της τοποθέτησής του.

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ τόνισε πως η Διοίκησή του αφήνει ένα αποτύπωμα στην Ομοσπονδία, ξεκαθάρισε όμως ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές με τους νεοεκλεγέντες.
“Κανένας δεν νομίζω ότι θα διανοούνταν να ρίξει τη Διοίκηση ενός δευτεροβάθμιου οργάνου και αυτές οι διαφορές θα αποτυπωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας της νέας διοίκησης. Δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις, δεν έχουμε την ίδια στόχευση κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορεί κάποιος να παραιτείται και εν συνεχεία να λέει πάμε όλοι μαζί. Δεν μπορεί κάποιος να βγαίνει και να στηλιτεύει με ακραίες εκφράσεις και μετά να λέει όλοι μαζί”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πλαστάρας, τονίζοντας πως η δική του παράταξη ανέδειξε τρεις αντιπροσώπους στην ΓΣΕΒΕΕ, γεγονός που χαρακτήρισε πολύ σημαντικό.
Βέβαια, για το γεγονός ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν ανακοινώνονταν τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση για εκλογικής διαδικασίας ο κ. Πλαστάρας έριξε το βάρος στην Εφορευτική Επιτροπή, καθώς είχε σύμφωνα με τον ίδιο, την ευθύνη.
Τέλος, ο ίδιος αναφέρθηκε στις διαφορές με το έτερο ψηφοδέλτιο επισημαίνοντας πως ” Προφανώς υπάρχει ένα οριακό αποτέλεσμα και προφανώς υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Εμείς δεν έχουμε μάθει να μετατρέπουμε το ναι σε όχι. Δεν ξέρω πως θα τοποθετηθεί η Ανεξάρτητη Κίνηση, θα πρέπει να παρουσιάσει το πρόγραμμά της. Τα ίδια στελέχη της κίνησης ξεσηκώθηκαν ότι πρέπει να φύγουμε από αυτά τα γραφεία, τα ίδια στελέχη ήταν που τοποθετήθηκαν στο Πρώτο Αναπτυξιακό Συνέδριο και ζητούσαν ψηφιακή εποχή στην Ομοσπονδία, αυτοί ήταν που μίλησαν στο Συνέδριο και πλέον αυτά που έλεγαν δεν τα υποστήριξαν. Οι συνεργασίες και οι κινήσεις μας ανέδειξαν την Ομοσπονδία σε κορυφαία στην Ελλάδα. Τώρα πέφτει το βάρος στην νέα Διοίκηση. Τα προβλήματα δεν έχουν ούτε ώρα, ούτε χρώμα. Η διοίκηση Πλαστάρα το έδειξε. 24ωρες το 24ωρο ήταν κοντά στους επαγγελματίες και στα προβλήματά τους”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.