Βαξεβανόπουλος κατά Μπέου: Τι έκανες για να μην βρωμάει όλη η πόλη καμένο πλαστικό;

Ανάρτηση "καταπέλτης" του Βολιώτη Δρ. Γεωλογίας με αφορμή μήνυση Αχ. Μπέου στην Επιτροπή Πολιτών

“Τι έκανες για να μην βρωμάει όλη η πόλη καμένο πλαστικό” ρωτά τον Αχιλλέα Μπέο μέσω μίας ανάρτησης- “καταπέλτη”, ο Βολιώτης Δρ. Γεωλογίας Μάρκος Βαξεβανόπουλος, με αφορμή μήνυση που κατέθεσε ο Δήμαρχος Βόλου στην Επιτροπή Αγώνα Πολιτών, για ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία αναφέρονταν πως Δήμος και Περιφέρεια δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.
Μάλιστα, ο κ. Βαξεβανόπουλος ξεκαθαρίζει πως ούτε επικεφαλής, ούτε μέλος είναι της Επιτροπής Πολιτών, αλλά ούτε και μέλος της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας επισημαίνοντας πως “όσο και να χτυπήσεις καθέναν από εμάς, θα αντιστεκόμαστε πάντα σε όποιον χρησιμοποιεί την εξουσία και τη θεσμική του θέση για να εξαλείψει κερδισμένα δικαιώματα” και τον χαιρετά στα γαλλικά, μιας και ο Αχ. Μπέος έχει δηλώσει και …διερμηνέας πριν αναλάβει την προεδρία στον ΝΠΣ.
Αυτή είναι η ανάρτηση του Μάρκου Βαξεβανόπουλου:
“Άλλη μία μήνυση από τον Αχιλλέα! Αυτή τη φορά για μία ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου!!! Άκουσον άκουσον! Αγαπημένε μου εδώ και καιρό είμαι στη Γαλλία και κυρίως δεν είμαι ούτε επικεφαλής ούτε μέλος της Επιτροπής Πολιτών. Επίσης, όπως απίστευτα με κατηγορείς δεν είμαι επικεφαλής της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας, αλλά εδώ και καιρό ούτε καν μέλος της.
Και για να έχουμε καλό ερώτημα τί ακριβώς έγραφε η επιστολή που δημοσιεύθηκε από την Επιτροπή Πολιτών; Τα αυτονόητα. Ότι Δήμος και Περιφέρεια δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και επιτρέπουν με τη στάση τους να συντελείται ένα περιβαλλοντικό έγκλημα στον Βόλο. Κάθε μήνα ξεφορτώνονται σκουπίδια-πλαστικά από την Ιταλία στο λιμάνι της ΑΓΕΤ και καίγονται στους κλιβάνους της.

Τί έκανες για να το σταματήσεις; Τί έκανες για να μην βρωμάει όλη η πόλη καμένο πλαστικό; Τί έκανες για να σταματήσεις την απίστευτη ασφυξία καμένου πλαστικού που βίωσαν χθες δεκάδες Βολιώτες, όπως μαθαίνω από αναρτήσεις τους; Μηνύσεις και αγωγές που μπήκαν στο αρχείο; Θα ελεγχθούν όλες οι βιομηχανίες που βρίσκονται μέσα στον Δήμο σου από την Υπηρεσία που υπάρχει από το 2012 και λέγεται Τμήμα Περιβάλλοντος; Καταρχάς ξέρεις ότι υπάρχει; Τις παραλείψεις και την επικινδυνότητα τις έχουν επισημάνει πολλοί φορείς, όπως η Ένωση Ελλήνων Χημικών και ο Ιατρικός Σύλλογος. Θα κάνεις μήνυση και σε αυτούς; Τί ακριβώς φοβάσαι σε εμένα; Και αν με φοβάσαι τώρα που απέχω λόγω των πανεπιστημιακών μου υποχρεώσεων στη Γαλλία, πώς αλήθεια θα αντιδράσεις όταν θα επιστρέψω σε λίγους μήνες στον Βόλο; Είμαστε ο λαός και όσο και να χτυπήσεις καθέναν από εμάς, θα αντιστεκόμαστε πάντα σε όποιον χρησιμοποιεί την εξουσία και τη θεσμική του θέση για να εξαλείψει κερδισμένα δικαιώματα, το δικαίωμα στην υγεία και το δικαίωμα του λόγου. Εις το επανιδείν λοιπόν. Ή καλύτερα επειδή μαθαίνω ότι είσαι διερμηνέας, À bientôt!!!

Υ.Γ. Στην επόμενη μήνυση που θα λάβω είναι σίγουρο ότι θα κατηγορούμαι για την περιστροφική κίνηση του πλανήτη μας και μάλιστα υπό κλίση 23,4°”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.