Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ πατέρα και γιου στη Νέα Ιωνία!

Παρακολουθούν πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ και είχαν διαφωνία για χάπια

Στο Νοσοκομείο κατέληξαν ένας 60χρονος ανάπηρος στο πόδι και ο 34χρονος γιος του, μετά από διαφωνία που είχαν για ναρκωτικά χάπια, καθώς και οι δύο είναι χρήστες ναρκωτικών και παρακολουθούν πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ!
Οι δύο άνδρες είχαν επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης, στο σπίτι τους στη Ν. Ιωνία και πάνω στον καυγά μαχαιρώθηκαν με σουγιά, ενώ είναι άγνωστο αν χρησιμοποιήθηκε κάποιο άλλο μαχαίρι που υπήρχε στο σπίτι.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν αργά χθες το μεσημέρι στα Δικαστήρια, τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά περίπτωση για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και παράνομη κατακράτηση, κρατήθηκαν και σήμερα θα δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Το επεισόδιο μεταξύ πατέρα και γιου έγινε προχθές το βράδυ, όταν ο πατέρας δεν έδινε στον γιο του χάπια, που είχαν χορηγηθεί και στους δύο στο πλαίσιο του προγράμματος απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν η ώρα να τα πάρει.

Τότε οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια, και σύμφωνα με τις καταθέσεις των ιδίων, βγήκε σουγιάς, με αποτέλεσμα να αλληλομαχαιρωθούν. Ο 34χρονος έφερε μαχαιριές στο χέρι και στην πλάτη και ο 60χρονος πατέρας του στον μηρό.

Μετά το επεισόδιο, ο 34χρονος πήρε το προσθετικό μέλος (πόδι) του πατέρα του για να μην μπορεί να φύγει από το σπίτι και πήγε στο Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο 60χρονος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ενημέρωσε για το επεισόδιο, με αποτέλεσμα των εντοπισμό και τη σύλληψη του 34χρονου στο Νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας μεταφέρθηκε επίσης στο Νοσοκομείο χθες το πρωί, για παροχή των πρώτων βοηθειών.
Οι δύο κατηγορούμενοι με εντολή της εισαγγελέως υπηρεσίας παραμένουν κρατούμενοι και θα δικαστούν σήμερα Πέμπτη, ενώ διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι γνώριμοι στις αρχές λόγω των συχνών επεισοδίων που σημειώνονται μεταξύ τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.