Βόλος: Ανήλικος έφυγε από το Ίδρυμα και διέρρηξε τέσσερα μαγαζιά

Κατηγορείται για κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και θα απολογηθεί στον ανακριτή

Τέσσερα καταστήματα διέρρηξε ένας ανήλικος 16,5 ετών, ο οποίος διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου το βράδυ της Κυριακής, αλλά εντοπίστηκε και συνελήφθη, του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και θα απολογηθεί στον ανακριτή.
Ο νεαρός, που έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για κλοπές στην πόλη καταγωγής του και στον Βόλο, διέφυγε από το Ίδρυμα Ανηλίκων το βράδυ της Κυριακής.
Στη συνέχεια πήγε στην οδό Πολυμέρη, όπου διέρρηξε ένα καφέ και ένα κομμωτήριο και μετά έφτασε στο κέντρο του Βόλου, όπου διέρρηξε άλλα δύο καφέ, προκαλώντας ζημιές πολλών χιλιάδων Ευρώ, καθώς έσπαγε τις τζαμαρίες για να μπει στα καταστήματα απ’ όπου έκλεψε μικρά χρηματικά ποσά και ένα μαχαίρι.
Μετά από καταγγελίες, ο ανήλικος εντοπίστηκε και συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μικρό χρηματικό ποσό και το μαχαίρι.
Ο 16χρονος, οδηγήθηκε χθες στην εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε δίωξη για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και παράνομη οπλοφορία και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και μέχρι τότε, επέστρεψε στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.