Βόλος: Αυξημένες οι κλοπές οχημάτων μετά το lock down

Καταγγέλλονται περίπου 20 την εβδομάδα

Αυξημένες εμφανίζονται οι κλοπές δικύκλων και αυτοκινήτων στον Βόλο και στη Μαγνησία ευρύτερα, στην μετά το lock down, λόγω κορωνοϊού, εποχή, με ρυθμό καταγγελιών περίπου 20 την εβδομάδα, ενώ από πλευράς Αστυνομίας, αρκετά εντοπίζονται.
Σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας Βόλου, μετά την καραντίνα, φαίνεται να έχουν αυξηθεί οι κλοπές οχημάτων, κυρίως δικύκλων, αλλά και αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα οι παθόντες να καταθέτουν μηνύσεις σε βάρος αγνώστων δραστών.
Οι κλοπές έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται σε δρομάκια της πόλης, κατά τη διάρκεια της μέρας ή της νύχτας από σημεία που δεν έχουν επαρκή φωτισμό.
Αρκετά από τα οχήματα που δηλώνονται ότι εκλάπησαν εντοπίζονται μετά από έρευνες της Αστυνομίας, αλλά τα περισσότερα όχι, ιδίως αν είναι δίκυκλα και οι κλέφτες τα διαλύουν για να πουλήσουν τα ανταλλακτικά, όπως έγινε προχθές με τα τέσσερα άτομα που ταυτοποιήθηκαν και είχαν κάνει 10 κλοπές δικύκλων τους τελευταίους έξι μήνες ή αν πρόκειται για αυτοκίνητα που καταλήγουν σε μάντρες, επίσης για να κοπούν να πουληθούν τα ανταλλακτικά τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.