Βόλος: Δεύτερη ευκαιρία σε γάμο ζευγαριού με μικρά παιδιά έδωσε το Δικαστήριο

Αθώωσε έναν 43χρονο που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή απειλή

Δεύτερη ευκαιρία σε ένα ζευγάρι που έχει δύο μικρά παιδιά έδωσε το Δικαστήριο χθες, αθωώνοντας τον 43χρονο άνδρα που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία.
Ο άνδρας συνελήφθη νωρίς το πρωί μετά από καταγγελία της συζύγου του ότι την απείλησε και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπου όμως, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του συζύγου της, παρά να ζητήσει συγνώμη.
Αρχικά ο κατηγορούμενος ζήτησε προθεσμία τριών ημερών για να απολογηθεί, η πρόεδρος του Δικαστηρίου τον προειδοποίησε ότι μπορεί να κρατηθεί, αλλά μετά και τη δήλωση της συζύγου του, δέχτηκε να δικαστεί.

Η γυναίκα κατάθεσε ως μάρτυρας και είπε ότι ο σύζυγός της είπε πιεί και γύρισε στο σπίτι στις 5 το πρωί, λογομάχησαν, την έσπρωξε, η ίδια τρόμαξε και κάλεσε την Αστυνομία.

Σε ερωτήσεις της έδρας, η γυναίκα είπε ότι είναι παντρεμένοι από το 2015, είναι γονείς δύο ανήλικων παιδιών και παλιότερα έχουν μαλώσει ξανά, ενώ η ίδια αν και πριν ήθελε να χωρίσουν, πλέον θέλει να σώσει το γάμο της.

Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος και τόνισε ότι αυτό οφείλεται στο ότι η σύζυγός του τον κλείδωσε έξω από το σπίτι και δεν μπορούσε να μπει. Όπως είπε, όταν του άνοιξε, λογόφεραν και την έσπρωξε για να μπει στο σπίτι.

Ο 43χρονος είπε ακόμη ότι θέλει να ξεχάσει τη στιγμή και συμφώνησε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.

Ο εισαγγελέας έδρας είπε ότι έχει αμφιβολίες αν η γυναίκα διακατέχονταν από τον φόβο και τρόμο που απαιτεί ο νόμος και τελικά το Δικαστήριο αθώωσε τον κατηγορούμενο, κυρίως μετά τη δήλωση της συζύγου ότι θέλει να διατηρήσει τον γάμο και με τον όρο ότι το ζευγάρι θα επισκεφθεί σύμβουλο γάμου, κυρίως για να προστατέψει τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.