Βόλος: Έριξε τον μικρό γιο της στον κάδο ανακύκλωσης ρούχων για να τα … πάρει!

Φορτηγάκι γυρίζει τα βράδια στους δρόμους και τα μαζεύει, όπως αναφέρει ο «Εσταυρωμένος»

Μια ιδιαίτερα σημαντική καταγγελία δέχθηκε ο «Εσταυρωμένος», σύμφωνα με σχετική ανάρτηση, καθώς μπορεί να δημιουργηθεί κίνδυνος ακόμη και για τη σωματική ακεραιότητα και την ίδια την ζωή μικρών παιδιών.
Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση, «ήταν έξυπνη και αναγκαία η κίνηση του Δήμου Βόλου να τοποθετήσει και στην πόλη του Βόλου κάδους ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων. Παλαιότερα, κάποιοι τα πετούσαν στους κάδους απορριμμάτων ή και στο δρόμο. Τουλάχιστον σήμερα μπορούν οι νοικοκυρές να τα τοποθετούν μέσα στους φρεσκοβαμμένους κάδους ανακύκλωσης ρούχων, για να αξιοποιηθούν…
Υπάρχουν όμως και κάποιοι πιο … έξυπνοι, οι οποίοι βρήκαν τρόπους να κλέβουν το περιεχόμενο των κάδων αυτών. Σκοπός τους, η πώληση των μεταχειρισμένων ενδυμάτων κ.α. στις λαϊκές αγορές και στα χωριά για ένα ευρώ το κομμάτι; Ήταν βράδυ. Ένα φορτηγάκι στάθμευσε διακριτικά κοντά σ’ έναν κάδο ανακύκλωσης ρούχων. Μια μητέρα, που βγήκε από το αυτοκίνητο, παίρνει στα χέρια της τον μικρό της γιό και τον ρίχνει μέσα στον… κάδο! Εκείνο, με γρήγορες κινήσεις, άδειασε ολόκληρο το περιεχόμενο του δοχείου δίνοντάς το στα χέρια της μάνας του. Στη συνέχεια, φόρτωσαν το φορτηγάκι με την λεία τους και απομακρύνθηκαν γρήγορα για να σταθμεύσουν και στον πιο κάτω κάδο! Αυτό το γεγονός έγινε γνωστό από έναν αυτόπτη μάρτυρα που σάστισε όταν είδε αυτή τη σκηνή. Κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί αυτόν τον τρόπο αρπαγής… “Η πενία τέχνας κατεργάζεται”».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.