Βόλος: Μάλωναν με τον γείτονά τους και …θα το πληρώσουν ακριβά

Καταδικάστηκε ζευγάρι και συγγενής τους σε ποινή 15.000 € ο καθένας!

Πρέπει να «πόνεσαν» πολύ στην …τσέπη, ένα ζευγάρι και ένας συγγενής τους, μετά την ανακοίνωση της ποινής του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, διότι έβρισαν ηλικιωμένο γείτονά τους, με τον οποίο έχουν χρόνιες διαφορές. Στους τρεις κατηγορούμενους επιβλήθηκε χρηματική ποινή 15.000 € στον καθένα!
Στη δίκη που έγινε χθες, κατηγορούνταν τρία άτομα, και συγκεκριμένα ένας άνδρας 52χρονών, η 46χρονη σύζυγος του και ο 52χρονος συγγενής τους, για εξύβριση σε βάρος του 75χρονου γείτονα τους. Το ζευγάρι με τον 75χρονο διαμένουν σε διπλοκατοικία στο Βόλο και εδώ και χρόνια, για διάφορες αιτίες έχουν επιδοθεί σε “αγώνα” αλληλοκατηγοριών, αντιπαραθέσεων και μηνύσεων.
Η εξύβριση σύμφωνα με το κατηγορητήριο έγινε στις 20 Μαΐου 2016 έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου σε περιοχή του Βόλου. Χθες στο δικαστήριο, οι δύο κατηγορούμενοι εκπροσωπήθηκαν μέσω πληρεξουσίου συνηγόρου, ενώ η 46χρονη κάθισε στο εδώλιο, παραδεχόμενη ότι έχουν εδώ και χρόνια κόντρα με τον γείτονα τους. Ο 75χρονος στην κατάθεση του ενώπιον των δικαστών, ανέφερε πως τον εξύβρισαν χρησιμοποιώντας χυδαία λόγια και ζήτησε την τιμωρία τους. Το Δικαστήριο τελικά τους καταδίκασε σε χρηματική ποινή 15.000 € τον καθένα, με δικαίωμα άσκησης έφεσης, που τελικά κατέθεσε η γυναίκα και αφέθηκε ελεύθερη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.