Βόλος: Τραγικός ο θάνατος του 58χρονου που παρασύρθηκε από φορτηγό

Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ο άτυχος που τραυματίστηκε θανάσιμα από φορτηγό

Απότομα κόπηκε το νήμα της ζωής ενός 58χρονου, κατοίκου – εν ζωή – Ν. Αγχιάλου, χθες το πρωί όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Αιτία του δυστυχήματος φαίνεται ότι ήταν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεξιά του δρόμου, στο ύψος των καφετεριών στη Ν. Αγχίαλο, ανάμεσα από τα οποία προσπάθησε να περάσει τον δρόμο ο άνδρας, με αποτέλεσμα να μην τον δει ο οδηγός του φορτηγού και να τον συνθλίψει.

Το δυστύχημα έγινε στις 9.50 χθες το πρωί στον κεντρικό δρόμο της Ν. Αγχιάλου, όταν ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από φορτηγό – βυτίο μεταφοράς γάλακτος, που είχε κατεύθυνση προς Βόλο.
Το φρικιαστικό δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων ατόμων που βρισκόταν στο ύψος των καφετεριών, οι οποίοι σοκαρίστηκαν, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το βαρύ όχημα πολτοποίησε τον άτυχο άνδρα από τον θώρακα και κάτω, μη μπορώντας να πιστέψουν το απίστευτο δυστύχημα που έγινε μπροστά στα μάτια τους.

Εκτιμήσεις μαρτύρων

Όπως εκτιμούν μάρτυρες ο 58χρονος, προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο κάθετα τη στιγμή που περνούσε το βυτιοφόρο, ο 40χρονος οδηγός που οποίου πιθανόν δεν τον είδε, λόγω των σταματημένων αυτοκινήτων στα δεξιά του δρόμου, με αποτέλεσμα να γίνει το δυστύχημα.
Σύμφωνα με άτομα που είδαν το δυστύχημα, τον άτυχο άνδρα πάτησε πρώτα ο μπροστινός τροχός του φορτηγού και στη συνέχεια ο πίσω διπλός τροχός, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Στο σημείο πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη σορό του στο Νοσοκομείο, και η Τροχαία, που συνέλαβε τον 40χρονο οδηγό, για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι αργά το μεσημέρι ο οδηγός του φορτηγού κρατούνταν στην Τροχαία, προκειμένου να ελεγχθούν τα στοιχεία του, τα στοιχεία του οχήματος (ταχογράφος, φορτίο κλπ.), ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.