Βόλος: Τραίνο διαμέλισε δικυκλιστή που επιχείρησε να διασχίσει την διάβαση στα Μελισσάτικα!

Τραγικό δυστύχημα με θύμα έναν άνδρα 61 χρονών σήμερα το πρωί

Τραγικό δυστύχημα έγινε σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι στη σιδηροδρομική διάβαση στα Μελισσάτικα (μερικές εκατοντάδες μέτρα πριν τον κόμβο Μελισσατίκων), όταν αναβάτης δίκυκλης μοτοσυκλέτας παρασύρθηκε από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο από Βόλο προς Λάρισα και τον διαμέλισε!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της μοτοσυκλέτας Γιάννης Μπουρμπούλιας 61 ετών, φέρεται να παραβίασε τις μπάρες της διάβασης που ήταν κατεβασμένες, σύμφωνα με μαρτυρίες, με συνέπεια ο μηχανοδηγός του τρένου να μην μπορεί να αντιδράσει και να τον παρασύρει, σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Hellenic Train, δίκυκλο όχημα (μοτοσυκλέτα) παραβίασε τις μπάρες λίγο έξω από τον σταθμό του Βόλου και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία 11575 που εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλος – Λάρισα και στην οποία επέβαιναν 26 επιβάτες.

Στο σημείο βρέθηκαν πυροσβέστες που περισυνέλεξαν τον άτυχο άνδρα ηλικίας 61 χρονών, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο οποίος παρασύρθηκε σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από τη διάβαση, ενώ το δίκυκλο παρασύρθηκε σε ακόμη μεγαλύτερο απόσταση στο μπροστινό μέρος του τρένου.
Η σορός του άτυχου δικυκλιστή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας, μεταξύ των οποίων και αλλοδαποί, επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο και συνέχισαν το ταξίδι τους προς Λάρισα.

Κάτοικος της περιοχής, που έγινε το δυστύχημα και βρίσκεται, στο ύψος του Συνεδριακού Κέντρου της Μητρόπολης, έλεγε ότι οι μπάρες στο συγκεκριμένο σημείο είναι συνεχώς κατεβασμένες, πολλοί οδηγοί δικύκλων περνούν συνεχώς και, δυστυχώς, ο δικυκλιστής ήταν ο άτυχος της υπόθεσης…

Τι είπαν μηχανοδηγός και επιβάτες
Ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας είπε ότι ενώ το τρένο είχε χαμηλότερη ταχύτητα απ’ ότι προβλέπεται και οι μπάρες στην συγκεκριμένη διάβαση ήταν κατεβασμένες, το δίκυκλο τις πέρασε, σταμάτησε στη μέση, με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Επιβάτης του τρένου είπε ότι δεν κατάλαβε ότι έγινε ατύχημα, ξαφνικά το τρένο σταμάτησε και οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι έγινε ατύχημα και διαμελίστηκε ένας άνθρωπος με μηχανάκι και εξέφρασε τη λύπη του που χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή.

Ένας δεύτερος επιβάτης είπε ότι η αμαξοστοιχία ξεκίνησε από τον σταθμό του Βόλου, σε κάθε διάβαση έκοβε ταχύτητα και κόρναρε. Όπως είπε στη διάβαση των Μελισσατίκων, ο μηχανοδηγός κόρναρε ξανά και ενώ η μπάρα ήταν κατεβασμένη ξαφνικά στο τρένο έγινε ένα τράνταγμα και ακολούθησε φρενάρισμα, για να πληροφορηθούν οι επιβάτες ότι έγινε ατύχημα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.