Ξεκίνησε η διαδικασία στήριξης της «Κιβωτού του Κόσμου» μέσα από το «Ράδιο-ΕΝΑ»

Έχει ξεκινήσει η διαδικασία στήριξης και ενίσχυσης του αγώνα και του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου» στο πλαίσιο της καμπάνιας που πραγματοποιείται πανελλαδικά. Το «Ράδιο-ΕΝΑ» ενισχύει τον αγώνα αυτόν μέσα από το πρόγραμμα του σταθμού από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 2.00 το μεσημέρι.

Το ταξίδι με τα μηνύματα στήριξης έχει ξεκινήσει!


Κατά την διάρκεια του αφιερώματος οι ακροατές μας μπορούν να συμβάλουν: Καλώντας στο 19828 ή στέλνοντας μήνυμα στον ίδιο αριθμό 19828, γράφοντας την λέξη ΚΙΒΩΤΟΣ. Με την κλήση ή αποστολή μηνύματος, γίνεται αυτομάτως μια χρέωση, το αντίστοιχο ποσό της οποίας, πηγαίνουν στην ΚΙΒΩΤΟ.

Οι ακριβείς χρεώσεις είναι : Σταθερό: 2,60€/κλήση με ΦΠΑ & τέλος σταθερής τηλεφωνίας Κινητό: 2,48€/κλήση ή sms με ΦΠΑ από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας 12% ή 15% ή 18% ή 20% ανάλογα το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού.

Όσοι θέλουν να πάνε απευθείας στα γραφεία του ΒΟΛΟΥ (στο Διμήνι) να δώσουν χρήματα ή τρόφιμα, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλ.: 24210- 77020 ή να πάνε, αφού προηγηθεί ενημέρωση τηλεφωνική , στη διεύθυνση, Ήρας 8 στο Διμήνι. Μπορούν επίσης όσοι επιθυμούν, να δηλώσουν εθελοντές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.