15 χιλιάδες εισιτήρια στον Ολυμπιακό για τον Βόλο, αλλά απαγορεύεται πάλι η οργανωμένη μετακίνηση!

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. μία ημέρα πριν την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό

Είναι άξιον απορίας πώς γίνεται τελευταία ο σχεδιασμός των αστυνομικών μέτρων για αθλητικές εκδηλώσεις και αγώνες, τη στιγμή που δίνονται εισιτήρια για οπαδούς και φιλάθλους των φιλοξενούμενων, με τελευταίο παράδειγμα την αναμέτρηση ΝΠΣ Βόλος-Ολυμπιακός.

15 χιλιάδες εισιτήρια δόθηκαν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, για να έρθει τώρα η ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ. που αναφέρει ότι βάσει απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών των «ερυθρόλευκων»!

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής των Play Off της SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 19-03-2023 και ώρα 17.30΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Εκτός του ότι η ανακοίνωση εκδόθηκε μόλις μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, αναρωτιέται κανείς αν θεωρείται μεμονωμένη μετακίνηση αυτή 15 χιλιάδων ατόμων, την ίδια ημέρα και πάνω κάτω τις ίδιες ώρες…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.