15 χιλιάδες ευρώ από τον Δήμο Βόλου για αγορά εισιτηρίων της Εθνικής Ελλάδας

Θα διατεθούν σε μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών για τους αγώνες με Κύπρο και Κόσοβο

Ο Βόλος και η ΕΠΣ Θεσσαλίας προετοιμάζονται για τη φιλοξενία της Εθνικής Ελλάδος, στο πλαίσιο των αγώνων που θα δώσει με Κύπρο και Κόσοβο για το Nations League, και ήδη η Ένωση έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για αγορά εισιτηρίων και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, προκειμένου αυτά να διατεθούν σε μαθητές και μαθήτριες σχολείων.

Ήδη στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Βόλου συζητήθηκε η αίτηση της ΕΠΣΘ, που καλεί τον Δήμο Βόλου για επιχορήγηση με το ποσό των 15.000 ευρώ, προκειμένου να εκδώσει 3 χιλιάδες εισιτήρια  που θα διατεθούν σε μαθητές των σχολείων του Βόλου για την παρακολούθηση των δύο αγώνων της Εθνικής Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Όπως είναι γνωστό, η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου θα δώσει τους δύο πρώτους εντός έδρας αγώνες της για το UEFA Nations League τον προσεχή Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 9 του μηνός με την Κύπρο και στις 12 Ιουνίου με αντίπαλο το Κόσοβο.

Το αίτημα εξετάστηκε υπό το πρίσμα της ενίσχυσης αθλητικών εκδηλώσεων και προαγωγής των αθλητικών, κοινωνικών και οικονομικών συμφερόντων των κατοίκων του Δήμου Βόλου. Παράλληλα τονίζεται ότι το ποσό προς χρηματοδότηση δεν θα καλύψει λειτουργικές δαπάνες της ΕΠΣΘ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.