Αδικείται από το 0-0 η Δήμητρα απέναντι στον ΑΟ Υπάτου!

Όχι μόνο άντεξε απέναντι στον δυνατό ΑΟ Υπάτου, αλλά θα μπορούσε να έχει πάρει και τη νίκη η Δήμητρα Ευξεινούπολης, με το 0-0 ίσως και να αδικεί την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά, βάσει της εικόνας που έδειξε!

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία στο 5′ όταν ο Κρανάς εκτέλεσε το φάουλ για να πιάσει την κεφαλιά ο Θωμαΐδης, με τον τερματοφύλακα του ΑΟ Υπάτου να διώχνει πάνω στη γραμμή!  Οι φιλοξενούμενοι εξάλλου προσπάθησαν ν’ απαντήσουν, ωστόσο στο 17΄καταγράφεται μία ακόμη ευκαιρία για τη Δήμητρα, με τον Φαράντο να βγάζει τη σέντρα και τον Κρανά να κάνει το πλασέ, ωστόσο η άμυνα του ΑΟ Υπάτου κατάφερε να διώξει.

Παράμοια με αυτή του 5ου λεπτού και η ευκαιρία στο 40′, όταν οι παίκτες της Δήμητρας έκλεψαν στον χώρο του κέντρου την μπάλα, με τον Φουρκιώτη να περνάει στον Βούλγαρη και ο τερματοφύλακας να κόβει την προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Δήμητρα σκόραρε μεν με τον Κρανά να παίρνει το ριμπάουντ στην προσπάθεια του Φουρκιώτη, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ. Στο 70′ μία κεφαλιά του Φουρκιώτη μετά από σέντρα του Στεργίου έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι μετά από σουτ του Σπανού.

Για τη Δήμητρα αγωνίστηκαν οι: Σταυράκης, Φαράντος, Καρράς, Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς (89′ Στεργιόπουλος), Δημητρίου, Φουρκιώτης (89′ Λάζογλου), Βούλγαρης (65′ Στεργίου), Κλουκουτάρας (76′ Μπένος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.