Αναμονή εξελίξεων στον Ολυμπιακό Βόλου με την άφιξη Παπαδόπουλου

Ανοιχτά θέματα με αναγκαίες απαντήσεις-Συναντήσεις με μεταγραφικό και όχι μόνο φόντο

Η επιστροφή του Γιάννη Παπαδόπουλου στον Βόλο (αναμενόταν από σήμερα Τετάρτη 21/06 στην πόλη) δρομολογεί εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι κινούνται σε πολλά μέτωπα, ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκπρόσωπος του διοικητικού consortium αναμένεται να έχει συνεχείς επαφές για όλα τα θέματα, μεταξύ άλλων και με επικεφαλής άλλων ομάδων της κατηγορίας της ΕΠΣΘ, ενώ δεν αποκλείονται και επαφές με τοπικούς αξιωματούχους.

Υπάρχουν πολλά ζητήματα για τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη λύσεις. Το ένα είναι το προφανές και έχει να κάνει με την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, το οποίο συμπεριλαμβάνει και τις αποχωρήσεις. Βέβαια, θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς ότι αναμένονται ανακοινώσεις σχετικά και με το τεχνικό επιτελείο, αφού προφανώς ο προπονητής Στέλιος Αρσένος θέλει συνεργάτες και η ομάδα πρέπει να καλύψει ανάγκες, όπως με γυμναστή και προπονητή τερματοφυλάκων, θέλοντας να κινηθεί σε καθαρά επαγγελματικό πλαίσιο, παρά το ότι θ’ αγωνιστεί στην Α’ ΕΠΣΘ.

Για το γηπεδικό είναι θέματα που έχουν αναφερθεί ξανά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί συγκεκριμένη απάντηση. Από τη μία πρέπει να βρεθεί ο χώρος για τους αγώνες, από την άλλη χρειάζεται και χώρος για προπόνηση. Το να βρεθεί ένας χώρος, ο οποίος θα χρησιμοποιείται και για τα δύο στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου, με φυσικό χλοοτάπητα, είναι εξαιρετικά δύσκολο.

H συμφωνία Δήμου-Ερασιτέχνη για το γήπεδο της Άλλης Μεριάς ολοκληρώνεται το ερχόμενο φθινόπωρο, και δεν έχει προκύψει κάτι όσον αφορά ανανέωση ή με τον ΑΣ ή παραχώρηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που περιμένουν τις εξελίξεις, επιδιώκοντας τη χρήση του γηπέδου. Για το αγωνιστικό πάλι, οι διαθέσιμες επιλογές δεν είναι πολλές, ενώ ακόμη και τα γήπεδα με πλαστικό χλοοτάπητα δεν βολεύουν σε πολλά αγωνιστικά θέματα, αλλά από την άλλη δεν προσφέρονται όλα και για φιλοξενία αγώνων.

Η διαφαινόμενη έναρξη πάντως της αγωνιστικής δράσης της Α’ ΕΠΣΘ το σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου «δείχνει» ότι θα πρέπει όλα τα προαναφερθέντα θέματα να κλείσουν σύντομα και η ομάδα να μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας. Παράλληλα, πρέπει να «τρέξει» και η οργάνωση των τμημάτων υποδομής, αφού είναι απαραίτητη η συμμετοχή ομάδας σε τουλάχιστον ένα ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ τη νέα χρονιά.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.