Ανανέωσε με Κουτίνα, «έκλεισε» με Σκουφεζή η Νίκη Βόλου

Σε πλήρη εξέλιξη τα μεταγραφικά πλάνα των «κυανόλευκων»

Σε μία ανανέωση συμφωνίας την οποία ανακοίνωσε και σε μία μεταγραφή που σύντομα θα την κάνει γνωστή επισήμως προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης Βόλου, κρατώντας σε πρώτη φάση τη… σημαία ψηλά στον ιστό, εν προκειμένω τον Σάκη Κουτίνα.

Ο εκ των αρχηγών της Νίκης και προερχόμενος από τα σπλάχνα της ομάδας, θα συνεχίσει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο την μπασκετική του πορεία στους «κυανόλευκους», κάτι  που ήταν αναμενόμενο εξάλλου, καθώς η σχέση μεταξύ των δύο πλευρών παραμένει άρρηκτη εδώ και χρόνια. «Ο Σάκης συνεχίζει για πέμπτη σεζόν στην ομάδα της καρδιάς του, ενώ στους μόλις 3 αγώνες που έγιναν την περσινή χρονιά, πρόλαβε να πετύχει 79 πόντους με 7 τρίποντα. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!» αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΕ της Νίκης Βόλου, ενώ σύντομα ακολουθεί αυτή για τον Μανώλη Σκουφεζή!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 26χρονο γκαρντ, που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τους Τιτάνες Παλαμά στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει ξεκινήσει την μπασκετική του πορεία στη Ρόδο (Διαγόρα και Κολοσσό) και ακολούθησαν ομάδες της Θεσσαλονίκης (Κεραυνός Αγ. Παύλου, Μακεδονικός, και Μακαμπή) προτού ενταχθεί στο σύνολο του Νομού Καρδίτσας.

Η προσθήκη του Σκουφεζή πάντως δεν θα είναι η τελευταία, αφού ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports» αναφέρουν ότι ένας ακόμη παίκτης θα τεθεί στη διάθεση των Κοσμάτου-Μαύρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.