Αναβλήθηκε η εκδίκαση των υποθέσεων ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη ζήτησαν και πήραν αναβολή των δύο εκδικάσεων και τελικά την Παρασκευή θα εκδικαστεί η υπόθεση για το μετοχολόγιο της Ξάνθης, και τη Δευτέρα για την πολυϊδιοκτησία με τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως οι δύο ΠΑΕ κατέθεσαν στο διοικητικό Εφετείο αίτημα για ακύρωση του πορίσματος της ΕΕΑ και ταυτόχρονα αίτηση προσωρινής διαταγής να μην χρησιμοποιηθεί στην εκδίκαση της υπόθεσης από τα αθλητικά όργανα μέχρι να συζητηθεί η πρώτη αίτηση από τα αρμόδια δικαστικά όργανα.

Συνολικά 14 δικηγόροι βρέθηκαν στα γραφεία της Λίγκας για την υπόθεση από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, με τελευταία την προσθήκη στο νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ του Τάκη Μπαλτάκου.

Στη Λίγκα εκτός από τους δικηγόρους του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης και του Ολυμπιακού βρέθηκαν τόσο ο Αλέξης Κούγιας όσο και η δικηγόρος του Πανιωνίου, κα Τσαγκαράκη. Θυμίζουμε πως ο Πανιώνιος έχει καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Ξάνθη.

Όπως αναμενόταν η Ξάνθη κατέθεσε αίτημα αναβολής. «Δεν έχουμε λάβει πλήρης γνώση του φακέλου, η Επιτροπή αρνείται να δώσει στοιχεία του φακέλου. Επειδή οι δύο υποθέσεις συνδέονται, άμεσα, πέραν αυτού, έχουμε ήδη καταθέσει στο διοικητικό εφετείο προσφυγή», είπαν οι δικηγόρoι της Ξάνθης με την πρόεδρο να ρωτάει αν υπάρχει έγγραφο. «Είναι κομβικής σημασίας η πρόσβαση στον φάκελο, για εμάς. Αναφερόμαστε στο ζήτημα της πρόσβασης στον φάκελο, αν έχετε εσείς τον φάκελο, μπορούμε να καταθέσουμε σας εσάς το αίτημα. Επικαλούνται προσωπικά δεδομένα και δεν μας το δίνουν. Επίσης, εκκρεμεί η απόφαση για προσωρινή διαταγή. Τίθεται ζήτημα αφού μπορεί να παύσει η εκτέλεση της απόφασης μέσω της προσωρινής διαταγής. Έχουμε 18 λόγους, προσβάλουμε και την ουσία της απόφασης», συνέχισαν οι νομικοί της ακριτικής ομάδας.

Η πλευρά του Πανιώνιου τόνισε πως υπήρχε χρόνος να γίνουν όλες οι ενέργειες και δεν δικαιολογείται αυτή η στάση της Ξάνθης!

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε κι αυτός από την μεριά του ότι δεν πρέπει να καθυστερήσει η εκδίκαση και πως η προσφυγή στο διοικητικό εφετείο θα εκδικαστεί το 2025! Παράλληλα υποστήριξε ότι εάν Ξάνθη και ΠΑΟΚ δεν πάρουν πίσω την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια είναι αποβολή από το πρωτάθλημα»

Χατζησαββάογλου: «Εάν δεν βγει απόφαση το πρωτάθλημα είναι στον αέρα»!

Εκ μέρους του Ολυμπιακού οι νομικοί Γιάννης Χατζησαββάογλου και Δημήτρης Καρπετόπουλος ανέπτυξαν τις θέσεις τους ενώ οι Πειραιώτες θα καταγγείλουν την Ξάνθη στην Λίγκα για την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια!

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου υποστήριξε επί του ζητήματος πως «η συγκεκριμένη τακτική της Ξάνθης τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα. Είναι μία τακτική να υφαρπάξουν μία αναβολή». Αναλυτικά εδώ.

Μαυρομάτης: «Η διαδικασία να γίνει μετά το ματς της Τούμπας»

Οι κ.κ. Μπίρδας, Μαυρομάτης και Μπαλτάκος από πλευράς ΠΑΟΚ ζήτησαν αναβολή τουλάχιστον για μία εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Μαυρομάτης τόνισε ότι: «Υπάρχει το ζήτημα της προσωρινής διαταγής, θέλω να πιστεύω ότι θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Επίσης, θα ήταν προτιμότερο να ακολουθήσει η διαδικασία τον αγώνα της Τούμμπας. Ζητάω μια αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα».

Αναβλήθηκε η ένσταση του Πανιώνιου…

Ο Πανιώνιος κατέθεσε αίτημα αναβολής για την ένσταση κατά της Ξάνθης, λόγω απουσίας δικηγόρου των «κυανέρυθρων» και πλέον αναμένεται να οριστεί νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.