Αναβλήθηκε η πρώτη της Νίκης, θα γίνει τελικά Παρασκευή

Αναβλήθηκε η “πρώτη” της Νίκης μετά από απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου, λόγω των γεγονότων που συμβαίνουν στη χώρα μας με τις πυρκαγιές, καθώς το κλίμα σε όλη την Ελλάδα είναι πένθιμο λόγω των δεκάδων νεκρών. Έτσι λοιπόν αντί για την Τετάρτη η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει την Παρασκευή την ίδια ώρα, δηλαδή στις 19.00, με τους διοικούντες να θέλουν να δείξουν ότι συμμετέχουν και οι κυανόλευκοι στη μεγάλη εθνική τραγωδία και πως αποτίουν με την αναβολή της “πρώτης” τον ελάχιστο φόρο τιμής στα θύματα.

Η επίσημη ανακοίνωση: “Η Δ.Ε.Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 μετά την ανείπωτη εθνική τραγωδία που περνά η χώρα μας τις τελευταίες ώρες, το ελάχιστο που μπορεί να κάνει είναι να συμμετέχει στο εθνικό πένθος. Για τον λόγο αυτό  αναβάλλει την προγραμματισμένη για αύριο ανοιχτή προπόνηση – αγιασμό της ομάδας μας με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς, που θα γίνει τελικά την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 19:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο”.

Η Οικογένεια της Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και την συμπαράστασή της στους πληγέντες απο τις πυρκαγιές στην Αττική.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.