Αναζητά επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα η Νίκη Βόλου

Η σκέψη στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό

Αφήνοντας πίσω τους το παιχνίδι με την Ξάνθη και το ατυχές αποτέλεσμα, τα μέλη της Νίκης Βόλου ετοιμάζονται πλέον για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Θεσπρωτό εκτός έδρας, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και την έναρξη της κάλυψης βαθμολογικών απωλειών που έχουν καταγραφεί έως τώρα.

Η πορεία των «κυανόλευκων» δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί κακή έως τώρα στο πρωτάθλημα, ωστόσο από την άλλη οι μαθηματικές πράξεις είναι… αμείλικτες. Σε έξι παιχνίδια η Νίκη έχει πάρει 9 βαθμούς, έχοντας προφανώς απωλέσει άλλους τόσους. Oπότε αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, η Νίκη καλείται να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς.

Άλλωστε, και ο Νέτι Μέτσε μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη τόνιζε ότι η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και να μην σκύψει κανένας το κεφάλι, δίνοντας το σύνθημα της νίκης για την αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό.  Αν η Νίκη πραγματοποιήσει την εμφάνιση που έκανε στο πρώτο μέρος του αγώνα με την Ξάνθη, δεν έχει πραγματικά τίποτε να φοβηθεί, αρκεί να είναι πιο αποτελεσματική και να σκοράρει.

Στον τομέα της ολοκλήρωσης των φάσεων, το τεχνικό επιτελείο δουλεύει εδώ και καιρό και ελπίζει ότι σύντομα τα αποτελέσματα της δουλειάς θα φανούν περισσότερο. Στον Πιερικό φάνηκαν, όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ υπέρ των «κυανόλευκων» (0-3), και αν απέναντι στην Ξάνθη κάποιος είχε σκοράρει στο πρώτο μέρος, τότε ίσως η εξέλιξη να ήταν διαφορετική σε σχέση με το τελικό 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων, ενώ το ίδιο ισχύει και για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Σε κάθε περίπτωση και με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την περίπτωση κάποιας προσθήκης που θα δώσει περισσότερες λύσεις στη γραμμή κρούσης της Νίκης Βόλου.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Θεσπρωτός προέρχεται από εκτός έδρας ήττα, από τον Αλμωπό Αριδαίας με 1-0, και είναι σχετικά χαμηλά στη βαθμολογία. Οπότε είναι δεδομένο ότι και αυτός θα επιδιώξει να κάνει τη ζημιά στη Νίκη…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.