Από Σάββατο σε Σάββατο με Τοξότη ο Ολυμπιακός Βόλου

Μετά το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έρχεται και το επίσημο

Δεν πρόλαβε να ακουστεί το σφύριγμα της λήξης στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου ανάμεσα σε Τοξότη και Ολυμπιακό Βόλου και οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για το μεταξύ τους παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο.

Η ΕΠΣΘ αποφάσισε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας να συνεχιστεί παραμονή αυτοδιοικητικών εκλογών από εκεί που σταμάτησε (αναλυτικά ΕΔΩ), οπότε οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν άμεσα, αλλά σε επίσημο επίπεδο αυτήν τη φορά, οπότε και τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων θα προσαρμόσουν τα πλάνα τους αναλόγως.

Με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν τελικά 5-0 (με τέρματα των Τζέκα, Κατσαγεωργίου, Καρατσόλη, Μπλατσέρη και Αναστασίου), η αναμέτρηση είχε καθαρά προπονητικό χαρακτήρα, αφού ούτε καν είχε ανακοινωθεί η διεξαγωγή της από τις δύο πλευρές, και έγινε για να κρατηθούν οι παίκτες σε αγωνιστική εγρήγορση. Άλλωστε τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά το Σάββατο, αφού για παράδειγμα ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αναστασίου, εκτίοντας ποινή τεσσάρων ακόμη αγωνιστικών (από τις πέντε συνολικά) που έχει από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι κανονικά βάσει προγράμματος ο Ολυμπιακός Βόλου και οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας δεν θα είχαν το ερχόμενο σαββατοκύριακο αγωνιστική δράση, μιας και διεξάγεται ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, αλλά η αναβολή μετά την κακοκαιρία «Elias» άλλαξε τα πλάνα… Επίσης, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του ΕΑΚ, με τον Τοξότη να είναι ο γηπεδούχος.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.