Αποχαιρετισμοί γεμάτοι θλίψη για τον Θανάση Δεσλή

Το «αντίο» των συλλόγων του Βόλου στον 49χρονο πρώην διαιτητή μπάσκετ

Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού (ίσως και λιγότερες) μοιάζουν να είναι στιγμές που ο Θανάσης Δεσλής στενοχώρησε κάποιον σύλλογο με τα σφυρίγματά του στα μπασκετικά παρκέ. Ο αδόκητος χαμός του σε ηλικία μόλις 49 ετών προκάλεσε θλίψη στον μπασκετικό χώρο της χώρας και όχι μόνο της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας, με τους συλλόγους να εκδίδουν συλλυπητήριες ανακοινώσεις και να στέκονται στον ακέραιο χαρακτήρα του…

Με χρονική σειρά των ανακοινώσεων, το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου εξέφρασε τη θλίψη του με διαδικτυακή τοποθέτηση, σημειώνοντας: «Με θλίψη πληροφορηθήκαμε για τον αιφνίδιο χαμό του Βολιώτη διεθνή διαιτητή μπάσκετ Θανάση Δεσλή σε ηλικία μόλις 48 ετών. Είμαστε συγκλονισμένοι καθώς ο Θανάσης πέρα από εκπληκτικός χαρακτήρας και δίκαιος διαιτητής, υπήρξε ένας πραγματικός φίλος.  Με τις πολύτιμες συμβουλές του βοήθησε την ομάδα μας, ενώ η προσφορά του στο βολιώτικο (και όχι μόνο) μπάσκετ υπήρξε τεράστια. Θανάση, θα σε θυμόμαστε για το καθαρό σου βλέμμα, την πραότητα και ακεραιότητα του χαρακτήρα σου και την δικαιοσύνη σου εντός και εκτός παρκέ. Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Επίσης, από πλευράς ΓΣ Βόλου, ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Χιώτης με ανάρτησή του τόνισε: «Βαθιά η θλίψη μας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό σου ταξίδι Θανάση! Καλή σου Ανάπαυση».

Παράλληλα, η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου αναφέρει: «Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣΒ «Η Νίκη» εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Αθανάσιου Δεσλή για τον αδόκητο χαμό του.

Ο Αθανάσιος Δεσλής, διακρίνονταν για το ήθος και τον επαγγελματισμό του κι ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κι αθλητική κοινότητα. Καλό παράδεισο».

Από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου πάλι, τονίζονται τα εξής: «Με θλίψη, η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου πληροφορήθηκε  την αιφνίδια απώλεια του παλαίμαχου διαιτητή Καλαθοσφαίρισης Αθανάσιου Δεσλή. Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 απευθύνει τα  συλλυπητήρια της στους οικείους του που πάντα ήταν και είναι κοντά στον σύλλογο μας. Καλό ταξίδι αγαπητέ Θανάση, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.