Απόλυτη ικανοποίηση στον ΣΔΥ Βόλου για την επιτυχία του 7ου Ημιμαραθώνιου (vids-pics)

Προετοιμασίες πλέον για την επόμενη διοργάνωση

Την απόλυτη ικανοποίησή τους εκφράζουν τα μέλη του ΣΔΥ Βόλου για τη διοργάνωση του 7ου Ημιμαραθωνίου Βόλου, στον οποίο συμμετείχαν πάνω από 1000 αθλητές και αθλήτριες, και όλοι προετοιμάζονται για την 8η κατά σειρά διοργάνωση.

Ο ΣΔΥ Βόλου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ό,τι και αν πούμε για τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) ημέρα θα είναι λίγο! Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας στο μεγάλο αθλητικό γεγονός της πόλης, από οποιαδήποτε θέση μετείχατε για να γίνετε μέρος της ιστορίας του 7ου Ημιμαραθωνίου Βόλου: Τους αθλητές, τους εθελοντές, τις οργανωμένες ομάδες εθελοντών, τους φορείς και τους συνδιοργανωτές, την Τροχαία, την Αστυνομία, το Λιμενικό, τη Δημοτική Αστυνομία, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας, τους χορηγούς, τους θεατές – εμψυχωτές κάθε δρομέα, τις οικογένειες των δρομέων που επισκεφθήκατε τον Βόλο, τους Κύπριους δρομείς και τους δρομείς από το εξωτερικό, τους συλλόγους που οργάνωσαν ομαδικές εκδρομές με λεωφορεία στον Βόλο το σαββατοκύριακο, τους δεκάδες συλλόγους της ΕΟΣΛΜΑ-Υ που συμμετείχαν, τους αθλητές ΑμεΑ, τα παιδιά που κατέκλυσαν την παραλία στους Παιδικούς Αγώνες, τους οδηγούς που έδειξαν κατανόηση για τα κυκλοφοριακά μέτρα στη διαδρομή για λίγες ώρες.

Η δυναμική του Ημιμαραθωνίου Βόλου έφερε αυτό το αποτέλεσμα και μας οδηγεί να ξεκινήσουμε από αύριο τον προγραμματισμό 365 ημερών για τον 8ο Ημιμαραθώνιο Βόλου με στόχο για την κατάρριψη του ρεκόρ συμμετοχών. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε την ημέρα της γιορτής του 7ου Ημιμαραθωνίου Βόλου στην οποία θα αποδώσουμε το ποσό για την ενίσχυση με υλικοτεχνικό εξοπλισμό στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας. Παράλληλα θα είναι και μία γιορτή για τους εθελοντές, ενώ θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία διεξαγωγής του 8ου Ημιμαραθωνίου Βόλου.

Σας ευχαριστούμε όλους»!

Δείτε τα σχετικά βίντεο


Και φωτογραφικό υλικό:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.