Αποστολίδης και Μέτσε το απόλυτο συμμετοχών και λεπτών στο πρωτάθλημα

Η Νίκη στη μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα (που επιβαρύνθηκε και με τέσσερα ματς Κυπέλλου Ελλάδας μέχρι στιγμής και τρία Κυπέλλου ΕΠΣΘ), έχει βασιστεί σε συγκεκριμένους παίκτες και μάλιστα οι οκτώ απ’ αυτούς έχουν αγωνιστεί και στα δέκα παιχνίδια στον 4 όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Πάντως, μόνο δύο ως τώρα κατάφεραν να έχουν το απόλυτο των λεπτών και των συμμετοχών, δηλαδή έπαιξαν σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος, χωρίς ν’ αντικατασταθούν. Αυτοί είναι οι Μάνος Αποστολίδης και Νέτι Μέτσε, που έχουν καταγράψει δέκα 90λεπτα.

Πολύ κοντά σε μία ανάλογη επίδοση έφτασε και ο Τάσος Καντούτσης, που έχει κάνει το δέκα στα δέκα , αλλά δυο φορές στο 88’ και το 79’ έγινε αλλαγή και συγκεκριμένα στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό Β. και Στυλίδα, πιάνοντας παράλληλα στον τελευταίο αγώνα με τον Γ.Σ. Αλμυρού τις 80 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική.

Μόνο με την Αναγέννηση Καρδίτσας βγήκε στο 72’ ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, που στα άλλα εννιά ματς τα ξεκίνησε και τα τελείωσε.

Και ο Κέρι Λόρι δεν έλειψε σε κανένα ματς και σ’ όλα ήταν βασικός, ενώ στα μισά έγινε αλλαγή, τις δύο φορές αναγκαστική. Ανάλογο επίτευγμα και για τον συμπατριώτη του Έρβιστ Μετούσι, που έχει επίσης δέκα συμμετοχές, όλες στη βασική ενδεκάδα, ενώ στις πέντε έγινε αλλαγή, τις τέσσερις στο τελευταίο δεκάλεπτο και με τον Αλμυρό στο 58’.

Την οκτάδα των παικτών με το απόλυτο των συμμετοχών στο πρωτάθλημα συμπληρώνουν οι Γιώργος Ιορδανίδης (στα έξι ήταν βασικός) και Αλέκσα Βουκομάνοβιτς, επίσης στα έξι βασικός, αλλά τα δύο από τα τρία του γκολ τα σκόραρε ερχόμενος από τον πάγκο με Φωκικό και Αναγέννηση.

Ο Χρήστος Καρτσαμπάς απουσίασε από ένα ματς και έχει εννιά συμμετοχές, τις οκτώ ως βασικός και τη μία, με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, μπήκε αλλαγή στο τέλος, αφού προερχόταν από τραυματισμό. Εννιά ματς έχει αγωνιστεί και ο Γιάννης Ντινιωτάκης, όμως όλα ως αλλαγή. Η μεγαλύτερη χρονικά συμμετοχή του αυτή με τον Φωκικό, που μπήκε στον αγώνα στο 67’.

Ο Φάμπιο Ταβάρες έχει καταγράψει οκτώ παιχνίδια, τα επτά στο βασικό σχήμα, και ο Βασίλης Ρόβας επτά, τέσσερα εκ των οποίων ήταν 90λεπτα, ενώ μόνο μία φορά, με τον Αλμυρό, ήρθε από τον πάγκο.

Ο Χρήστος Τζιώρας, που άργησε να μπει λόγω της ανάρρωσης από την εγχείρηση που έκανε τον Απρίλιο, έχει κι αυτός πάρει μέρος σε επτά αναμετρήσεις, τις τέσσερις ως βασικός, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βγάλει 90λεπτο, πράγμα φυσιολογικό.

Ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, ένας από τους άτυχους λόγω βαριάς θλάσης σε φιλικό με τα Μετέωρα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ακολουθεί με έξι παιχνίδια, έχοντας στα πέντε τελευταία ματς της Νίκης στο πρωτάθλημα ισάριθμα 90λεπτα. Έξι φορές έπαιξε στο πρωτάθλημα και ο Κρις Μακενγκό, τα τρία ως βασικός.

Ένα λιγότερο έχει ο Γιάννης Δωματάς, δηλαδή πέντε. Στα δύο ήρθε από τον πάγκο και ξεκίνησε στα τρία τελευταία παιχνίδια της Νίκης. Στα ίδια και ο Νίκος Παπαδήμας (πέντε συμμετοχές), στα τρία ως αλλαγή και στα δύο βασικός και χωρίς να αντικατασταθεί, αλλά και ο Αλέξανδρος Αναστασίου, μπαίνοντας και τις πέντε φορές ως αλλαγή.

Τέλος, μία συμμετοχή έχει ο Σταύρος Βουρδάκης στο πρωτάθλημα ως αλλαγή λίγο πριν το τέλος με τον Θησέα, όπως και ο Βασίλης Λάιος, κι αυτός ως ολιγόλεπτη αλλαγή στο 80’ με τον Φωκικό.

Δεν έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα οι Κώστας Παπαδόπουλος, Τασιάς, Κυριαλάνης, Κουτσούκης, Ματθαίου και Σιώμος.

 Τα γκολ

Τα 26 γκολ της Νίκης στη Γ’ Εθνική έχουν πετύχει οι Κέρι 11, Τζιώρας 4, Βουκομάνοβιτς 3, Ιορδανίδης 3, Φάμπιο 2 και από ένα οι Καρτσαμπάς, Ντινιωτάκης και Αναστασίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.