Αποτελέσματα και σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΘ (Κυριακή 05/12)

Με το παιχνίδι ανάμεσα σε Τοξότη και ΑΕ 2002 άνοιξε η αυλαία για την κυριακάτικη δράση στην Α’ ΕΠΣΘ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 3-1.

Αφού πέρασε ένα ολόκληρο ημίχρονο χωρίς κάποιο τέρμα, ο Σιγαλάκος στο 47’ βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα της ΑΕ 2002 για να κάνει το 1-0 για τον Τοξότη. Ωστόσο η ΑΕ 2002 ισοφάρισε στο 70’ όταν ο Παρίσης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο επερχόμενος Στουμποβίκος έκανε το 1-1. Στο 75’ αφού ο Τοξότης κέρδισε πέναλτι με τον Σιγαλάκο, ο Δενελάβας ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-1, ενώ στο 85’ ο Τζίκας με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Πρωτεσίλαος-Γ.Σ. Αλμυρού 0-1
Το γκολ του Δημήτρη Γκάμπα στο 87’ ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση στο γήπεδο του Πτελεού, ανάμεσα στον τοπικό Πρωτεσίλαο και τον Γ.Σ. Αλμυρού. Οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου με τις φάσεις μπροστά κι από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. Ανασταλτικά στις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων λειτούργησε η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Ο Γ.Σ. Αλμυρού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μετουσιώθηκε τρία λεπτά πριν την λήξη του αγώνα με σουτ έξω από την περιοχή του νεαρού μέσου των «κυανόλευκων», το οποίο κατέληξε στην αριστερή γωνία. Κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Αλαμάνης και στις διαμαρτυρίες ο Γκάμπας είδε τη δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή Καλατζή. Κίτρινη κάρτα δόθηκε και στον Κοντοβά στο 75’, όταν έπεσε μέσα στην περιοχή κι αφού είχε περάσει τον αμυντικό του Πρωτεσίλαου, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να θεωρεί ότι έκανε «θέατρο», απόφαση με την οποία οι φιλοξενούμενοι δεν συμφώνησαν.

Διαγόρας Στ.-ΦΘ Αγχίαλος 1-4
Την καλύτερη εμφάνισή της στο πρωτάθλημα έκανε η Αγχίαλος ΦΘ κόντρα στον Διαγόρα, επικρατώντας εύκολα με 1-4. Στο 14’ ο Χρήστος Δαμάσκος με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου, με τους γηπεδούχους στο 27’ να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Καρατζιώλη, ο οποίος πήρε την επαναφορά της μπάλας, την οποία απέκρουσε ο Σαματάς σε σουτ του Καραπλιάγκου. Στο 38΄και πάλι ο Χρήστος Δαμάσκος με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του εκ νέου, με το 2-1 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα Χρήστος Δαμάσκος κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Νούσιας για το 1-3, με τον Δημακόπουλο στο 89΄να διαμορφώνει με σουτ μέσα από την περιοχή το τελικό 1-4.

Πύρασος-Μυρμιδόνες 5-0
Ένα ακόμα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Πύρασος στην έδρα του κόντρα στους Μυρμιδόνες. Μόλις στο 8’ ο Ζάχος –μετά από ασίστ του Μιχόπουλου- πέρασε και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 16’ ο Βλάχος σε μία πανομοιότυπη φάση με το πρώτο γκολ, πέρασε κι αυτός τον Γκόγκο για να πλασάρει σε κενή εστία για το 2-0. Στο 23’ ο Ζάχος ανατράπηκε από τον Γκόγκο με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει πέναλτι και τον Βλάχο να ευστοχεί για το 3-0. Στο 39’ ο Ρακής με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αγασιώτη διαμόρφωσε το 4-0 και στο 62’ ο Μιχόπουλος με κεφαλιά μετά από κεφαλιά-πάσα του Ρακή, έγραψε το τελικό 5-0.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.