Αρνητική η πρώτη απάντηση του Ιμεράι στον Μπύρο της Δόξας Δράμας

Ο Νίκος Ιμεράι, που έκανε δήλωση πριν μερικές βδομάδες ότι αποχωρεί από τη Νίκη Βόλου, έκανε προσπάθεια να εμπλακεί σε διοικητικό επίπεδο με τη Δόξα Δράμας, αλλά αυτή δεν ευοδώθηκε, σύμφωνα με το έγκυρο σάιτ sportdrama.gr, το οποίο σε δημοσίευμά του αποκαλύπτει ότι η συνάντηση του μεγαλομετόχου της Δόξας Δράμας, Γιάννη Μπύρου, που ψάχνει για “συμπαίκτη”, με τον πρώην πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης έγινε στην Καβάλα και πως τελικά σήμερα Παρασκευή η απάντηση που έδωσε ο Νίκος Ιμεράι στον διοικητικό ηγέτη της Δόξας ήταν αρνητική. Ωστόσο ο κ. Μπύρος έκανε αντιπρόταση στον κ. Ιμεράι και του ζήτησε να απαντήσει αύριο Σάββατο. Αναλυτικά το δημοσίευμα του sportdrama.gr:

“Ούτε η περίπτωση του Νίκου Ιμεράι ευόδωσε και έτσι, όπως δείχνουν τα δεδομένα, ναυαγεί άλλη μια περίπτωση υποψήφιου «συμπαίκτη» για τον Γιάννη Μπύρο και την ΠΑΕ Δόξα.

Ο αλβανικής καταγωγής πρώην πλέον πρόεδρος της Νίκης Βόλου (αποχώρησε πριν από ένα μήνα), κατόπιν παρότρυνσης γνωστού ενδιάμεσου, συναντήθηκε την περασμένη Κυριακή με τον Γιάννη Μπύρο στην Καβάλα. Βρισκόταν σε προγραμματισμένο επαγγελματικό του ταξίδι στην Θεσσαλονίκη και συνοδευόταν από επιστήθιο φίλο του, μέχρι πρότινος υπεύθυνο επικοινωνίας της Νίκης. Τελικά δεν υπήρχε τρίτος από αυτή την πλευρά στην κυριακάτικη πρώτη τους επαφή με τον πρόεδρο της Δόξας.

Όπως έγινε και με όλους όσους προηγήθηκαν, ο Μπύρος τους παρουσίασε όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Δόξα. Η συνάντηση αυτή είχε διερευνητικό χαρακτήρα και αποτελούσε μια πρώτη κρούση για ένα ενδεχόμενο να μπει ο Ιμεράι σαν χορηγός, λαμβάνοντας προφανώς σαν αντάλλαγμα μέρος των μετοχών.

Οι διαβουλεύσεις και η επικοινωνία των δύο πλευρών συνεχίστηκαν όλη την εβδομάδα, ενώ η τελική απάντηση από τον Νίκο Ιμεράι αναμενόταν για σήμερα Παρασκευή.

Ο πρώην πρόεδρος της Νίκης Βόλου είναι επιχειρηματίας και εμπορεύεται φρούτα. Το μέγεθος της Δόξας σίγουρα είναι σημαντικό και για τον ίδιο ωστόσο στην αρνητική απάντηση που έδωσε, αργά σήμερα το απόγευμα. Ήταν άλλοι οι λόγοι που τον οδήγησαν σε μια τέτοια απάντηση και έχουν να κάνουν με την δυσκολία που παρουσιάζει μια εμπλοκή σε μια ομάδα του επιπέδου των «μαυραετών».

Παρά την αρνητική απάντηση που πήρε ο Γιάννης Μπύρος, το θέμα έμεινε προς το παρόν ανοιχτό καθώς, όπως γίνεται γνωστό από το ρεπορτάζ, ο μεγαλομέτοχος της Δόξας έκανε αντιπρόταση στον Ιμεράι, για την οποία ο τελευταίος επιφυλάχτηκε να απαντήσει αύριο.

Σύμφωνα όμως με τις ίδιες πληροφορίες τα δεδομένα δε διαφοροποιούνται σημαντικά, με αποτέλεσμα να παραμένουν εξίσου σημαντικές οι δυσκολίες που υπάρχουν στο να οδηγήσουν τον Νίκο Ιμεράι σε μια τελική απάντηση διαφορετική από τη σημερινή.

Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι η προσπάθεια ορισμένων κοντά στην ομάδα της Δόξας να δημιουργήσουν τετελεσμένες καταστάσεις . Έτσι χθες το βράδυ είχαν μοιραστεί θέσεις, ρόλοι και πλέχτηκαν τα γνωστά σενάρια …εικονικής πραγματικότητας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.