Austrian Boys-Malavetas: «Φινάλε σε μία τραγική χρονιά»

Οι αντιδράσεις των οπαδών για την εμφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΘ

Οι αντιδράσεις των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου μετά την ήττα της ομάδας στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΘ οδήγησαν στο να ζητήσουν από τους παίκτες στο να μην φορούν τις ερυθρόλευκες εμφανίσεις κατά την παραλαβή των μεταλλίων, ενώ το βράδυ της Τετάρτης ακολούθησαν και οι ανακοινώσεις των οργανωμένων, που κάνουν λόγο για φινάλε σε μία τραγική χρονιά.

Οι Austrian Boys αναφέρουν: «Τέλος σε μια τραγική χρονιά, σε μια χρονιά που οι παίχτες μας έβλεπαν σαν αγγαρεία το κάθε ματς ξεχωριστά με αποκορύφωμα την σημερινή (σ.σ. χθεσινή) τραγωδία… Όχι για τελικό δεν έδειχνε η εικόνα της ομάδας μας, αλλά ούτε για φιλικό προετοιμασίας Αύγουστο μήνα. Λάθη πολλά από όλους πλην του κόσμου που πάντα ήταν παρών στην φετινή χρονιά και στήριζε αυτό το συνονθύλευμα.

Η νέα χρονιά μας βρίσκει στο τοπικό για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Όλοι εμείς, ο κόσμος της ομάδας, η πραγματική δύναμη του Ολυμπιακού Βόλου θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε την νέα προσπάθεια και ας ελπίσουμε να είναι η χρονιά ορόσημο η οποία θα δείξει το δρόμο και το όραμα για την ψυχική και αγωνιστική άνοδο της ομάδας μας. Βόλος και στο τοπικό. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ο κόσμος του!».

Από την άλλη, οι Malavetas σημειώνουν: «Το κερασάκι στη τούρτα σε μία χρονιά τραγική σε όλους τους τομείς ήταν η σημερινή εμφάνιση της ομάδας.

Το μόνο που ζητήσαμε από τους παίχτες ήταν μια μικρή χαρά σε μία χρονιά γεμάτη πίκρα και τελικά τι πήραμε; Μια ομάδα που έκανε αγγαρεία μέσα στο γήπεδο και δεν απείλησε ουσιαστικά ποτέ, με τον Θησέα να σηκώνει δίκαια το κύπελλο ΕΠΣΘ.

Ο μόνος που μπήκε με τσαμπουκά, πάθος και αυστριακή ψυχή σήμερα στο γήπεδο ήταν ο κόσμος και για ακόμα μια φορά έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι.

Ας είναι η χρονιά που θα μας βρει στο τοπικό η αρχή της αναγέννησης της ομάδας μας.

Εμείς θα είμαστε εκεί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.