Bάζει φωτιές ο Δράκος! Υπογράφει συμβόλαιο με νέα κορυφαία ομάδα ο Π. Γιαννάκης!

Ελάχιστα έχουν διαρρεύσει προς το παρόν για το συμβόλαιο που ετοιμάζεται να υπογράψει ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, με νέα ομάδα, το όνομα της οποίας ωστόσο κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό από τον ίδιο και από ανθρώπους του περιβάλλοντός του, μέχρι να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές!

Εξακριβωμένες πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο ότι η υπογραφή του συμβολαίου ανάμεσα στον Παναγιώτη Γιαννάκη και τη νέα του ομάδα θα ανάψει νέες φωτιές, με τις επαφές να βρίσκονται στην τελική ευθεία και σύντομα να έρχονται στο προσκήνιο, μετά την άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση που κατατέθηκε στον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ. Άλλωστε, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδειξε από την πρώτη στιγμή θετικός στην κρούση που δέχθηκε από την ομάδα, και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να βγει ξανά στο προσκήνιο.

Ο ίδιος λοιπόν και τα άτομα του άμεσου περιβάλλοντός του δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη, αν και, σε σχετικές κρούσεις που έγιναν, δεν επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν τη συμφωνία. Ωστόσο τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για κορυφαία ομάδα με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς, ενώ η διαφαινόμενη συμφωνία ήδη συζητείται εντόνως στους μπασκετικούς κύκλους, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία ν’ ανεβαίνει κατακόρυφα!

Η πρόταση προς τον «Δράκο» πάντως φαίνεται ότι είναι πολύ δυνατή ώστε να του κεντρίσει το ενδιαφέρον και το όλο project! Οπότε, μοιάζει να είναι ζήτημα ημερών προκειμένου οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια και να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το μεγάλο come back του Παναγιώτη Γιαννάκη!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.