Μπουκώρος: Αδικήθηκε ο Ολυμπιακός Β.- Βασιλειάδης: Είχε βαρίδια στο παρελθόν με απατεώνες (βίντεο)

Τι ακούστηκε στη Βουλή κατά την ψήφιση της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση

Στην τοποθέτησή του στη Βουλή τη Δευτέρα κατά την ψήφιση της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ., κ. Χρήστος Μπουκώρος, ως εισηγητής του κόμματός του ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου αδικείται από την αναδιάρθρωση. Μεταξύ άλλων ο κ. Μπουκώρος επισήμανε:

Απαντώντας ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είχε στο παρελθόν βαρίδια από απατεώνες :

«Όλοι γνώριζαν από πέρυσι πόσες ομάδες θα ανέβουν και πόσες θα πέσουν. Όλοι το γνώριζαν. Η προσωπική μου άποψη είναι τρεις κατηγορίες των δέκα ομάδων. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία και οι λίγκες – θυμηθείτε τη συζήτηση πέρυσι το καλοκαίρι – ήθελαν 14 ομάδες και εμείς το δεχθήκαμε. Επίσης μας είχαν ζητήσει να μην ισχύσουν τότε άμεσα οι αλλαγές αλλά από τώρα. Στις εννέα Απριλίου έστειλε η ΕΠΟ τις αλλαγές.

Σε κάθε περίπτωση, καταλαβαίνω τις τοπικές διαμαρτυρίες. Υπήρξαν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, που είχαν στο παρελθόν βαρίδια, καθώς μπήκαν μέσα απατεώνες λόγω μη σωστής λειτουργίας της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Έχει ευεργετηθεί όμως και ο Ολυμπιακός Βόλου. Ήρθε όμως μια ολοκληρωμένη πρόταση με τηλεοπτικά δικαιώματα και τα πάντα. Αν δεν το κάναμε και δεν υπήρχε αναδιάρθρωση, πόσες ομάδες θα ανέβαιναν στη Β’ κατηγορία; Χωρίς την αναδιάρθρωση με την παλιά δομή, οι οκτώ πρωταθλητές του ερασιτεχνικού έδιναν μπαράζ και ανέβαιναν οι τέσσερις σε μια κατηγορία χωρίς οικονομικό πλάνο. Τώρα έχουμε ασφαλές πλάνο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.