Χωρίς Ράντι ο Ολυμπιακός Β., μέσα Μητρόπουλος και Ξενοδόχοφ

Χωρίς Μητρόπουλο στην Ιεράπετρα ο Ολυμπιακός Β.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού Β. ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Καλαμάτα στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης συνεχίστηκε σήμερα Παρασκευή (7/2) με πρωινή προπόνηση, ενώ το Σάββατο η ομάδα θα κάνει μια τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς ο Παύλος Μητρόπουλος (φωτό) επανήλθε κανονικά στις προπονήσεις μετά το σφίξιμο που είχε νιώσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα στον δικέφαλο, ενώ πρόβλημα τελικά δεν αντιμετωπίζει και ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ, ο οποίος μετά την προπόνηση της Πέμπτης είχε νιώσει μια μικρή ενόχληση. Ο Αντώνης Τσιάρας επανήλθε επίσης κανονικά στις προπονήσεις, καθώς τις τελευταίες ημέρες τον ταλαιπωρούσε μια μικρή ίωση.

Αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής παραμένει ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο χθες Πέμπτη ένιωσε και πάλι μια μικρή ενόχληση στο πόδι.

Σίγουρα πάντως στον αγώνα της Κυριακής ο Λεωνίδας Βόκολος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ράντι, καθώς ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.