Διαχείριση των απουσιών στη Νίκη…

Ο τραυματισμός του Λούκας Γκαρσία προκάλεσε συναισθήματα απογοήτευσης στις τάξεις της Νίκης Βόλου, αφού ένας σημαντικός κρίκος στην «κυανόλευκη» αλυσίδα και σε κομβικό χρονικό σημείο του πρωταθλήματος δεν θα είναι διαθέσιμος για τρεις τουλάχιστον εβδομάδες μέχρι και έναν μήνα, κάτι που μεταφράζεται σε απουσία τριών ή και τεσσάρων αγωνιστικών.

Αναγκαστικά όμως οι προπονήσεις συνεχίζονται για το σύνολο της Νίκης Βόλου που καλείται να προσαρμοστεί στα δεδομένα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, προκειμένου να διεκδικήσει ό,τι έχει βάλει ως στόχο στα επόμενα παιχνίδια. Αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής, η Νίκη καλείται να πάρει τρεις ακόμη βαθμούς, για να έχει περισσότερη ώθηση και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, που μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Στη σημερινή προπόνηση πάντως ο Λούκας Γκαρσία δεν έδωσε καν το «παρών», αφού ξεκίνησε φυσικοθεραπείες για την αντιμετώπιση της θλάσης δευτέρου βαθμού που τον ταλαιπωρεί. Από την άλλη σε εξετάσεις θα υποβληθεί και ο Σάββας Κυριακίδης για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται, αν και ακολούθησε κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, ενώ και ο Βοσνιάδης δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα.

Διαχείριση και για τις κίτρινες
Πέρα από τους τραυματισμούς, ένα ακόμη πρόβλημα που καλείται να διαχειριστεί το τεχνικό επιτελείο της Νίκης έχει να κάνει και με τις κίτρινες κάρτες, οι οποίες έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Οι παίκτες είναι αρκετοί, και αναγκαστικά ο Στάικος Βεργέτης κάνει ήδη τον σχεδιασμό ώστε να μοιραστούν στα παιχνίδα που ακολοθούν. Μάλιστα, ο προπονητής της Νίκης τονίζει ότι το τίμημα των αγώνων είναι οι κάρτες κι οι τιμωρίες, αλλά υπάρχει πίστη σε όλα τα παιδιά ότι μπορούν να ανταποκριθούν και να αναπληρώσουν τα κενά που θα προκύπτουν.
Όπως έχει γίνει γνωστό λοιπόν, ο Σεμπάστιαν Καμπαγέρο και ο Σωτήρης Μπαλάφας δεν θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστούν, αφού έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και καλούνται να εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι της Κυριακής. Σε συνδυασμό και με τον τραυματισμό του Λούκας Γκαρσία, ο Στάικος Βεργέτης και οι συνεργάτες του αναμένεται να αναπροσαρμόσουν σε έναν καλό βαθμό τα πλάνα για την ερχόμενη αγωνιστική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.