Διατηρείται σε αναμονή ο Ολυμπιακός Βόλου

Περιμένοντας τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα την κατηγορία της Football League, τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζουν να ακολουθούν το ατομικό πρόγραμμα συντήρησης που έχει δώσει το προπονητικό επιτελείο σε κάθε παίκτη.

Aπό πλευράς διοίκησης των «ερυθρολεύκων», οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για έναρξη του πρωταθλήματος σε ένα τουλάχιστον μήνα και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται όλοι, ελπίζοντας ότι δεν θα υπάρξουν εκ νέου καθυστερήσεις για την πρώτη σέντρα της χρονιάς. Η Football League μοιάζει να είναι το τελευταίο πρωτάθλημα σε όλη την Ευρώπη που θα έχει έναρξη της αγωνιστικής δράσης, με την αναδιάρθρωση που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και τον κορωνοϊό να έχουν αποδειχθεί σημαντικά εμπόδια για τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής τουλάχιστον.

Mε τις προπονήσεις εξάλλου να έχουν διακοπεί εξαιτίας των μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού, κάποιοι από τους παίκτες έχουν αναχωρήσει ήδη για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και ακολουθούν εκεί το ατομικό πρόγραμμα που τους έχει δοθεί. Με την επανέναρξη των μετακινήσεων ανάμεσα στις περιφερειακές ενότητες, θα επιστρέψουν και αυτοί στον Βόλο, ενώ διοίκηση και τεχνικό επιτελείο είναι σε επαφή μαζί τους για κάθε περίπτωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξάλλου προσέχουν για να… έχουν καθώς δεν θέλουν να ρισκάρουν κανένα κρούσμα κορωνοϊού στις τάξεις της ομάδας. Γι’ αυτό και έχουν ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να περιορίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους, στο πλαίσιο πάντα των περιορισμών που βρίσκονται σε ισχύ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.