Έχουν αντιληφθεί ότι πρέπει να πάρουν διπλό στην Ιτέα με οποιονδήποτε τρόπο

Στη Νίκη Βόλου κάνουν πλύση εγκεφάλου στους παίκτες να σκεφτούν μόνο τον Αστέρα

Την κρισιμότητα του αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα Ιτέας εκτός έδρας έχουν αντιληφθεί άπαντες στη Νίκη Βόλου, αφού ξέρουν ότι απαγορεύεται το οποιοδήποτε στραβοπάτημα μετά από απ’ αυτό με τα Σέλλανα και με δεδομένο ότι ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι, στο οποίο οι κυανόλευκοι θέλουν να πάνε τουλάχιστον με διαφορά δύο βαθμών από τον αιώνιο αντίπαλό τους.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι το ματς με την ομάδα πλέον του Πάρη Ανδράλα είναι κάτι σαν πρόωρος τελικός και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στο τρίποντο με οποιονδήποτε τρόπο, είτε παίξουν καλό ποδόσφαιρο είτε όχι, είτε συναντήσουν για μία ακόμη φορά εχθρικό κλίμα. Στους ποδοσφαιριστές γίνεται … πλύση εγκεφάλου ότι οφείλουν να σκεφτούν μόνο το ματς με τον Αστέρα και τίποτε άλλο, παρότι ακολουθεί σε λίγες μέρες ένα μακρινό ταξίδι και μία αναμέτρηση πολύ δύσκολη για το Κύπελλο με τον ΟΦΗ και βεβαίως έπεται τη μεθεπόμενη Κυριακή αυτή με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η προπόνηση της Τετάρτης έγινε το πρωί ξανά στο “Π. Μαγουλάς”, με τον Παπαδήμα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αφού οι ενοχλήσεις στη φτέρνα επιμένουν, ενώ άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν.

Σε ό,τι αφορά τις κινήσεις των ομάδων της Γ’ Εθνικής για την αναδιάρθρωση, η Νίκη δεν έχει μετάσχει με οποιονδήποτε τρόπο, καθώς αυτές οι ομάδες θεωρείται ότι δεν έχουν τους ίδιους στόχους με τους κυανόλευκους, τους οποίους δεν αφορούν άμεσα τα αιτήματά τους. Η Νίκη θα ήθελε πάντως να υπάρχει ένα κοινό μέτωπο, που θα διεκδικήσει ό,τι περισσότερο γίνεται σχετικά με τις ομάδες που ανεβαίνουν στη Football League.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.