Έκπληξη με διακοπή συνεργασίας Νίκης Βόλου – Γιάννη Ακτσιαλή!

Λόγω νέων δεδομένων...

Η πορεία της Κ20 της Νίκης Βόλου στο τελευταίο πρωτάθλημα της Super League 2 ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική, αφού οι παίκτες του Γιάννη Ακτσιαλή κατόρθωσαν να φτάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το έργο του 34χρονου τεχνικού ήταν απολύτως πετυχημένο και είχε ήδη ανανεωθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία όμως δεν θα συνεχιστεί τελικά όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο προπονητής!

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Γιάννης Ακτσιαλής αναφέρει τα εξής: “Ευχαριστώ την διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την συνεργασία μας και την τιμή που μου έκανε να είμαι προπονητής της Κ20 του συλλόγου μέχρι και σήμερα. Πάνω απ’ όλα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους ποδοσφαιριστές μου και όσους ήταν κοντά μας, για όσα καταφέραμε κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς, φτάνοντας μέχρι και τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους”!

Το Magnesiasports ήρθε σε επικοινωνία με τον Γιάννη Ακτσιαλή, ο οποίος αρκέστηκε απλά να επαναλάβει αυτά που ανήρτησε στο διαδίκτυο, συμπληρώνοντας ότι υπήρχαν κάποια νέα δεδομένα πλέον που δεν επιτρέπουν τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.